Mergi direct la conținut »
Maria Constantin şi Andreea Grecu le-au bătut pe austriece la ele acasă!
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Maria Constantin şi Andreea Grecu le-au bătut pe austriece la ele acasă!

Maria Constantin şi Andreea Grecu le-au bătut pe austriece la ele acasă!

În ciuda faptului că pârtia de la Sinaia rămâne impracticabilă, boberii români înregistrează în continuare rezultate remarcabile. Ultima reuşită a fost semnată de Andreea Grecu şi Maria Constantin, care au câştigat medaliile de bronz la cele două etape de Cupa Europei ce s-au desfăşurat la Innsbruck.

”La start au fost 15 echipaje dintre care şase participă şi la Cupa Mondială. Au lipsit americancele şi canadiencele. Rezultatul este foarte bun. Am depăşit echipaje care erau înaintea noastră anul trecut. Le-am bătut pe austriece la ele acasă! Am învins campioana olimpică de junioare. Iar timpul nostru la start a fost cu doar o zecime de secundă mai slab decât al celor mai tari nemţoaice. Peste două săptămâni, vom participa la concursul din Franţa, de la La Plagne. După etapele de Cupa Europei, am plecat imediat la Altenberg. Şi am făcut cinci coborâri. Acolo vom avea Mondialele de juniori, în februarie anul viitor. Şi am făcut antrenamente foarte tari. Încercăm să ne obişnuim cu pârtia”, ne-a declarat Maria Constantin, a cărei soră, Ana, şi-a rupt piciorul în timpul pregătirii… ”Din lipsa banilor, am zis să mă dau eu pilot dimineaţa, iar ea seara. Şi când s-a dat ea în spatele meu a alunecat… Abia a urcat în bob. La început, am crezut că e doar luxat”.

Alături de antrenorul Paul Neagu, Maria Constantin şi Andreea Grecu au plecat ieri, la Konigssee (Germania).

podiumInnsbruck

Close
Închide
  Close