Mergi direct la conținut »
Marica s-a luat de Reghecampf: ”Laur nu ar trebui să se supere pe mine, dar...”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Marica s-a luat de Reghecampf: ”Laur nu ar trebui să se supere pe mine, dar...”

Marica s-a luat de Reghecampf: ”Laur nu ar trebui să se supere pe mine, dar…”

Marica s-a luat de Reghecampf și a confirmat ceea ce toată lumea știe: că antrenorul Stelei nu lucrează tactic la antrenamente, fapt care se observă cel mai bine în totala lipsă de idei și de trasee în jocul ofensiv. Steaua are abia al 6-lea atac din Liga 1, la egalitate de goluri marcate cu FC Voluntari: 26!

De Octavian Cojocaru,

Ciprian Marica (31 de ani) a jucat în primăvară în tricoul Stelei, dar n-a reușit niciun gol, având un randament cam ca Bojan Golubovici. După ce Steaua nu i-a mai prelungit contractul, Marica a decis să-și pună ghetele în cui.

”Ceea ce mă îngrijorează, și Laur nu ar trebui să se supere pe mine, este faptul că ceva nu merge în jocul Stelei. Chiar el a recunoscut asta, în nenumărate rânduri, că este ceva ce nu funcționează așa cum și-ar dori el. Tema atacantului la Steaua este o problemă mai veche”, a declarat Marica la Digi Sport. 

„Atacanții nu sunt puși în valoare”

„Îl aud pe Laur și totuși nu cred că este realist când spune că atacanții au ocazii foarte mari. A avut-o Golubvovic acum să o dea cu latul în poartă și nu a dat-o. Dar, în rest?

Atacantul Stelei nu are așa mari ocazii. Ce mari ocazii au ratat Tade sau Golubovici? Ar trebui să ne aducem aminte de ratări monumentale sau că au fost puși în valoare atacanții și că au dat în portar sau pe lângă, dar nu avem ce.

Eu cred că nu ajunge mingea și că nu sunt puși în valoare, și pe calitățile pe care le au, și că jocul Stelei nu este făcut pentru atacant”, a mai precizat Marica, la Digi Sport.

Close
Închide
  Close