Mergi direct la conținut »
Marius Copil, eliminat de Fernando Verdasco în ”optimi” la Sofia. I-a luat un set spaniolului
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Marius Copil, eliminat de Fernando Verdasco în ”optimi” la Sofia. I-a luat un set spaniolului

Marius Copil, eliminat de Fernando Verdasco în ”optimi” la Sofia. I-a luat un set spaniolului

La Sofia Open, Marius Copil, 28 de ani, 56 ATP, a avut greu în turul secund (optimile de finală). Astăzi, finalistul ediției trecute a dat peste spaniolul Fernando Verdasco. A cedat în trei seturi, după o oră și 45 de minute. Arădeanul a servit 10 ași, însă i-a ”rupt” o singură dată serviciul favoritului 6.

Marius Copil – Fernando Verdasco (6) 2-6, 6-4, 1-6
AICI, statistica meciului

FINAL

GAME 23 – Verdasco închide cu serviciul: 1-6.

GAME 22 – Copil dă semne că a renunțat la meci, pierzându-și iarăși serviciul: 1-5.

GAME 21 – Spaniolul este la numai două game-uri de ”sferturi”: 1-4.

GAME 20 – Marius face un game de serviciu sub orice critică. Îl cedează la ”piele”: 1-3.

GAME 19 – Facil pentru favoritul 6, cu serviciul: 1-2.

GAME 18 – Ibericul se agață de game, dar românul nu-i permite minge de break: 1-1.

GAME 17 – S-a supărat Fernando! Început în forță pentru Verdasco, cu doi ași (are 6, în total): 0-1.

SETUL 3

GAME 16 – Elevul lui Andrei Pavel servește excelent (are 8 ași) și duce meciul în decisiv, după un game alb: 6-4.

GAME 15 – Verdasco rămâne în set, Copil va servi ca să-l închidă: 5-4.

GAME 14 – Arădeanul a preluat controlul în set, servind excelent: 5-3.

GAME 13 – Copil are trei mingi de break în game. Este prima din cele cinci avute în intervalul de o oră și 6 minute de joc de la start: 4-3.

Înalta Curte repune pe rol cazul de prelevare de organe, relatat de Libertatea, și-i recheamă la audieri pe procurorul și pe medicul acuzați de DNA că au luat ilegal organele!
Recomandări

Înalta Curte repune pe rol cazul de prelevare de organe, relatat de Libertatea, și-i recheamă la audieri pe procurorul și pe medicul acuzați de DNA că au luat ilegal organele!

GAME 12 – Ibericul, imprecis la retur: 3-3.

GAME 11 – Game alb realizat de sportivul născut în Madrid: 2-3.

GAME 10 – Copil ține aproape de adversar: 2-2.

GAME 9 – Se merge cap la cap cu serviciul: 1-2.

GAME 8 – A egalat Marius: 1-1.

GAME 7 – Fernando servește la fel de bine ca în primul set: 0-1.

SETUL 2

GAME 6 – Încă un break Verdasco: 2-6.

GAME 5 – Verdasco este la comanda primei manșe: 2-5.

GAME 6 – Marius Copil părea să întoarcă un periculos 0-30. A irosit însă trei mingi de break. Românul are o singură dublă greșeală, față de cele trie ale lui Fernando: 2-4.

GAME 5 – Copil a dat cu piciorul la două mingi de break, permițându-i spaniolului să revină în frunte: 2-3.

GAME 4 – Serviciu sigur în dreptul lui Marius: 2-2.

GAME 3 – Arădeanul a dus game-ul până la egalitate, dar n-a reușit să-i străpungă serviciul rivalului. Copil nu și-a procurat încă vreo minge de break: 1-2.

Universitatea București, amendată cu 30.000 de lei de DSP pentru că n-a făcut dezinfecție după ce au fost raportate două cazuri de TBC
Recomandări

Universitatea București, amendată cu 30.000 de lei de DSP pentru că n-a făcut dezinfecție după ce au fost raportate două cazuri de TBC

GAME 2 – Marius Copil salvează două mingi de break. Bombardierul din Arad a egalat: 1-1.

GAME 1 – Primul punct al partidei i-a revenit românului, totuși, primul punct pe tabelă l-a pus ibericul, care a servit bine: 0-1.

În partida din capitala Bulgariei, Copil pornește cu șansa a doua în fața lui Verdasco. La casele de pariuri, ibericul are cota 1,64 la victorie, iar arădeanul – 2,25.

ACTUALIZARE 13.50. S-a terminat partida Martin Klizan – Daniel Brands, programată înainte duelului româno-spaniol. Slovacul aflat pe locul 38 ATP s-a impus în fața germanului, scor 7-6 (5), 6-4, și merge mai departe. Învingătorul disputei Copil – Verdasco va da peste italianul Matteo Berrettini, care a reușit surpriza și l-a eliminat în turul doi pe favoritul 1, rusul Karen Khachanov în trei seturi: 6-7 (6), 6-3, 6-4.

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

De ce merg elevii kenyeni 42 de kilometri pe jos înainte de bacalaureat. Cum arată programul în liceu
Recomandări

De ce merg elevii kenyeni 42 de kilometri pe jos înainte de bacalaureat. Cum arată programul în liceu

Arădeanul și jucătorul spaniol, 35 de ani, 26 ATP, nu s-au mai duelat niciodată în circuitul profesionist. Copil are de apărat finala de anul trecut, iar la actuala ediție a trecut, în primul tur, de elvețianul Stanislas Wawrinka.

Turneul ATP 250 de la Sofia pune la bătaie suma totală de 586.140€. În sferturile de finală, pe învingător îl așteaptă 15.335€ eu și 45 de puncte ATP. Competiția l-a pierdut de deținătorul trofeului, bosniacul Mirza Basic, învins de slovacul Martin Klizan, scor 6-0, 3-6, 6-2.

AICI, tabloul de concurs.

Ultimul câștigător de la BRD Năstase-Ţiriac Trophy

În 2016, Fernando Verdasco s-a impus în finala turneului BRD Năstase-Ţiriac Trophy, la ultima ediție pe care turneul a avut-o în Capitală. Tenismanul spaniol l-a învins pe francezul Lucas Pouille (55 ATP), scor 6-3, 6-2, în ultimul act al întrecerii dotate cu premii totale de 463.520 euro.

„Este pentru a doua oară când vin aici. Prima oară se întâmpla acum zece ani, ceea ce înseamnă că am îmbătrânit. Ultimii doi ani au fost grei pentru mine. Ultimul turneu câştigat a fost la Houston, în 2014 şi ultimele luni au fost dificile, am picat multe locuri în clasament. Cred că această săptămână m-a ajutat foarte mult”, spunea atunci Verdasco, numărul 60 ATP.

 

Close
Închide
  Close