Mergi direct la conținut »
Un fost președinte își anunță revenirea: ”Am deja ofertă de 5.000 de euro pe lună!”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Un fost președinte își anunță revenirea: ”Am deja ofertă de 5.000 de euro pe lună!”

Marius Stan, primarul orașului Galațiul, și-a anunțat planurile de viitor. Printre acestea se află și o posibilă revenire în fotbal, la cel mai înalt nivel.  

Marius Stan a declarat pentru PresaGalatiBraila că va candida pentru un nou mandat la Primăria Galați. O va face pe listele UNPR, dar nu a exclus şi varianta de a fi candidatul unor alianţe politice. Dacă nu-i va ieși panul politic, va reveni în fotbal. Marius Stan a fost președinte la Oțelul, echipă cu care, în 2011, a câștigat titlul în Liga 1. A fost primul titlu obținut de o formație din zona Moldovei.

marius stan

”Nu mă cramponez de această funcţie, aşa cum au făcut alţii, sau cum şi-o doresc alţii. Ce mi se poate întâmpla, dacă voi candida doar din partea UNPR? Pot să pierd alegerile. Nicio problemă, mă întorc la ceea ce încă ştiu să fac foarte bine. La fotbal. Am deja ofertă de 5.000 euro pe lună, ca preşedinte de club la o echipă onorabilă. Viaţa merge înainte”, a declarat Stan, pentru sursa amintită.

 

Se pare că echipa la care se referă Marius Stan este Viitorul, în condițiile în care Oțelul a ajuns rău de tot, fiind la un pas de desființare. 

Close
Închide
  Close