Mergi direct la conținut »
Martin Ambros, antrenor la CSM București. Selecționerul iberic al naționalei preia echipa la vară
Sport Libertatea > Sport > Martin Ambros, antrenor la CSM București. Selecționerul iberic al naționalei preia echipa la vară

Martin Ambros, antrenor la CSM București. Selecționerul iberic al naționalei preia echipa la vară

Martin Ambros, antrenor la CSM București. Selecționerul iberic al naționalei preia echipa la vară. Spaniolul care pregătește acum și formația maghiară Gyor a acceptat oferta campioanei României și va fi din vară noul antrenor al echipei.

Surse din cadrul CSM București dau ca sigură numirea din vară la gruparea patronată de Primăria Capitalei a lui Ambros Martin, 49 de ani, selecționerul României, și antrenorul actual al Gyorului. Aflat în discuții cu Rostov Don, Ambros Martin a fost „deturnat”, se pare, de oficialii grupării bucureștene, care au plusat după despărirea de Helle Thomsen.

LIVETEXT CSM București – Metz, în sferturile Ligii Campionilor. Se joacă vineri, 6 aprilie, de la 20.30. Va fi principal ”secundul” Adrian Vasile?

CSM va anunța în această săptămână numele noului antrenor. Până la dubla cu Metz, din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, nu mai sunt decât 16 zile. suedezul Per Johansson are cele mai mari șanse să fie interimar.

Citiți și Martin Ambros, dorit de CSM București: ”Sunt deschis la discuții”

Close
Închide
  Close