”La eveniment a fost prezentă foarte multă lume și am reușit să strângem foarte multe alimente, haine și jucării pentru copiii de la centrul de la Brădet”, spun organizatorii.

Cele două echipe au făcut un spectacol pe cinste și cei prezenți la Sala sporturilor ”Dumitru Popescu Colibași” au plecat acasă cu zâmbetul pe buze.

Echipa ”Vedetelor” a învins Colțea 1920 cu scorul de 13-11. Pentru echipa vedetelor au punctat Marian Ivan – de 4 ori, Florentin Petre – de trei ori 3, Tibi Ghioane și Romeo Surdu – câte două reușite fiecare, Adi Veștea și Iulian Popa – câte un gol fiecare. Pentru Colțea 1920 Brașov au punctat Călugăreanu  – de patru ori, Isac – de trei ori, Burciu, Răzvan Radu, Marius Nicodim și Alex Ioniță.

Spectacol total la ”Meciul Stelelor de Crăciun” de la Brașov! Marian Ivan, Tibi Ghioane și Florentin Petre, show pe parchet / FOTO Spectacol total la ”Meciul Stelelor de Crăciun” de la Brașov! Marian Ivan, Tibi Ghioane și Florentin Petre, show pe parchet / FOTO

”Este un eveniment extraordinar, organizarea este una de excepție și suntem foarte bucuroși că putem fi aici, că putem participa la această acțiune caritabilă și că putem să-i facem fericiți pe cei din tribune. Astfel de evenimente ar trebui să se organizeze și în alte zone din țară, pentru că noi venim mai ales atunci când știm că putem ajuta pe cineva”, a declarat. la finalul meciului, Florentin Petre, unul din jucătorii din echipa vedetelor.

Spectacol total la ”Meciul Stelelor de Crăciun” de la Brașov! Marian Ivan, Tibi Ghioane și Florentin Petre, show pe parchet / FOTO

”Este un meci spectacol în care rezultatul nu este important. Importanți sunt spectatorii care au venit să ne vadă și care au donat pentru copiii de la Brădet. Mă bucur că putem să le facem sărbătorile mai fericite”, a spus și antrenoru-jucător al celor de la Colțea 1920 Brașov, Radu Burciu.

”Meciul Stelelor de Crăciun” de la Brașov a produs 40 de saci plini de făină, ulei, zahăr, orez, paste, mălai, conserve, haine, încălțăminte și jucării

La eveniment a participat și prefectul Brașovului, Marian Rasaliu, care a stat pe banca echipei vedetelor în calitate de antrenor principal. El a fost ajutat de fostul jucător de la Dinamo, Vali Lazăr.

Spectacol total la ”Meciul Stelelor de Crăciun” de la Brașov! Marian Ivan, Tibi Ghioane și Florentin Petre, show pe parchet / FOTO

Căpitanul echipei vedetelor, președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, a reușit să înscrie un gol pentru echipa sa și s-a simțit foarte bine în teren.

Organizatorii evenimentului, Colțea 1920 Brașov și Academia Celta Brașov, au reușit să strângă peste 40 de saci plini de făină, ulei, zahăr, orez, paste, mălai, conserve, haine, încălțăminte și jucării.

Pe de altă parte, o nouă ediție a Turneului Vedetelor va avea loc tot în Brasov, așa cum s-a întâmplat în ultimii 12 ani.

Citiți și Turneul de old-boys de la Craiova, Cupa Campionilor României. Maxima a câștigat competiția. Dinamo, pe 2, Steaua, pe 3 / VIDEO

Turneul caritabil ”Salveză Crăciunul”, la Rm. Vâlcea. Rapid Old Boys a făcut show

Urmărește-ne pe Google News