MENIU CAUTĂ
, de Andreea Radu

O vedetă de la Hollywood a pus ochii pe Halep: „Bravo, Simona, bucură-te în continuare de ceea ce faci”

Distribuie

Leon Thomas Braun i-a scris de mai multe ori Simonei Halep pe Twitter. Ultimul mesaj al producătorului canadian pentru româncă a fost după ce aceasta s-a calificat în optimile de finală la Indian Wells 2019, după o victorie în minimum de seturi cu Katerina Kozlova, de o oră și 47 de minute. 

Leon Thomas Braun, actorul care a contribuit la producția a mai multor filme de succes, printre care „The Butterfly Effect”, „X-Men” și „Underworld: Evolution” a publicat pe contul de Twitter conferința de presă ținută de Simona Halep după victoria contra jucătoarei din Ucraina.

„Simona acordă cele mai pline de candoare interviuri pentru presă dintre toţi sportivii. Bravo, Simona, bucură-te în continuare de ceea ce faci”, a scris pe rețeaua de socializare Leon Thomas Braun.

Nu este pentru prima oară când vedeta de la Hollywood o apreciază pe Halep. În luna mai a anului trecut, el spune că jucătoarea din România este „o campioană atât pe teren, cât și înafara lui”.

Același mesaj a fost transmis de Leon Braun și în luna februarie, când România a trecut de Cehia, scor 3-2, și s-a calificat în semifinalele Fed Cup.

Foto: Hepta


VIDEO/ Iulia Albu și-a găsit „nașul”: „Eu sunt Anamaria Prodan și pot să port orice”


 

Comentarii