MENIU CAUTĂ

Messi i-a cerut antrenorului să scoată doi jucători din echipă! Sampaoli pleacă de la naționala Argentinei

Distribuie

Messi i-a cerut antrenorului să scoată doi jucători din echipă! Sampaoli pleacă de la naționala Argentinei.

Argentina a părăsit Cupa Mondială din faza optimilor de finală, fiind eliminată de Franța, scor 3-4. O posibilă explicație ar putea fi jocul slab al lui Leo Messi.

Acesta ar fi impus antrenorului Jorge Sampaoli pe cine să folosească și pe cine nu. Messi s-a arătat deranjat și de un gest nevinovat al unui antrenor secund.

Messi i-a cerut antrenorului să scoată doi jucători din echipă! „Secundul” l-a atins pe umăr. Gestul l-a scos din minți

Evenimentele incredibile au avut loc la Manchester, în Anglia, unde Argentina a făcut un stagiu de pregătire înaintea turneului final și a jucat două amicale: cu Italia și cu Spania.

Messi i-a cerut lui Jorge Sampaoli să nu-i folosească pe Federico Fazio și Giovanni Lo Celso, considerându-i prea „subțiri”. Lo Celso l-a deranjat pe Messi pentru că l-a învins pe starul Barcelonei la tenis cu piciorul.

Sebastian Beccacece, unul dintre secunzii selecționerului Jorge Sampaoli s-ar fi dus la Messi și i-ar fi spus: „Leo, nu așa! Îți convine mai mult să joci pe partea cealaltă”, în timp ce-l atingea pe umăr. Gestul, așa cum scrie ziarul Clarin, l-ar fi deranjat pe Messi, care i-ar fi cerut lui Sampaoli să nu se mai repete acest gest.

Antrenorul Jorge Sampaoli a ajuns la un acord cu federația argentiniană de fotbal pentru rezilierea contractului. Deși solicita despăgubiri de 8 milioane de euro, Sampaoli a acceptat propunerea de a primi doar 2 milioane de euro.


CITEȘTE ȘI:

INTERVIU EXCLUSIV. Samuel Umtiti, eroul Franței din semifinale, a vorbit pentru „Libertatea” înaintea finalei Campionatului Mondial

Citește mai multe despre Lionel Messi, Argentina și Sampaoli pe Libertatea.

Comentarii