MENIU CAUTĂ
10 Oct. 2018 21:36

Messi renunță la fotbal pentru un show! Ce vrea să facă argentinianul: ”Sunt mândru să vă anunț asta”

Distribuie

"Sunt mândru să anunţ crearea unui nou spectacol Cirque du Soleil în 2019, bazat pe povestea vieţii mele şi a pasiunii mele pentru fotbal", a scris atacantul argentinian pe contul său de Instagram, postând o fotografie în care poartă un tricou al faimoasei trupe de acrobaţi canadieni.

Marți, Messi le prezentase fanilor un filmuleţ, în care căpitanul Barcelonei – purtând acelaşi tricou – face jonglerii cu ceea ce pare a fi nasul roşu al unui clovn.

Pe site-ul său, Cirque du Soleil şi-a confirmat colaborarea cu celebrul fotbalist, recompensat de cinci ori cu Balonul de Aur.

„Spectacolul va fi inspirat de talentul şi realizările incredibile ale acestei legende a fotbalului, care întruchipează spiritul şi valorile unice ale sportului său”, a scris compania din Québec.

Cirque du Soleil a dat spectacole și în România. Rareș Orzață, un fost campion la gimnastică, și-a luat 3 case de când lucrează la circ!

”Câştig bine, chiar foarte bine. Ca să vă faceţi o idee, vă dezvălui că am trei case în Las Vegas, oraşul în care locuiesc de 5 ani’, ne-a spus el zâmbind. Pe când juca rolul unui marinar acrobat în Cirque du Soleil, românul avea un venit anual de 90.000 de dolari americani. Acum, după ce a fost avansat în rolul reginei, probabil şi salariul său a crescut cu câteva mii de dolari” – Rareș Orzață, în 2011

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

În trecut, Cirque du Soleil a pus în scenă spectacole care au adus un omagiu unor mari nume din industria muzicii, cum ar fi Beatles sau Michael Jackson, însă acest spectacol va fi primul dedicat unei personalităţi din lumea sportului şi a fotbalului.

S-au înființat în 1984, cu 20 de artiști, acum au 5.000 de angajați

Cirque du Soleil s-a înfiinţat în 1984, pornind la drum cu un grup de 20 de artişti de stradă. Acum a ajuns să aibă peste 5.000 de angajaţi, din care mai bine de 1.300 sunt acrobaţi. De-a lungul timpului, Cirque du Soleil a susţinut reprezentaţii în peste 400 de oraşe de pe şase continente. Până în prezent, peste 200 de milioane de spectatori au urmărit show-urile trupei de circ.

Citește mai multe despre Lionel Messi și cirque du soleil pe Libertatea.

Comentarii