Mergi direct la conținut »
Mihaela Buzărnescu a câștigat finala de dublu la Zawada și va juca finala de simplu
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Mihaela Buzărnescu a câștigat finala de dublu la Zawada și va juca finala de simplu

Mihaela Buzărnescu a câștigat finala de dublu la Zawada și va juca finala de simplu

UPDATE 19.00. Jucătoarea română de tenis Mihaela Buzărnescu, numărul șase pe lista capilor de serie, a fost învinsă de sârboaica Ivana Jorovic (18 ani), a doua favorită, cu 6-2, 6-2, duminică, în finala turneului ITF de la Zawada (Polonia), dotat cu premii totale de 25.000 de dolari. --------

Jucătoarea română de tenis Mihaela Buzărnescu a câștigat, sâmbătă, finala de dublu a turneului ITF de la Zawada (Polonia), dotat cu premii totale de 25.000 de dolari, iar duminică va juca finala de simplu, informează agerpres.ro.

Buzărnescu și poloneza Justyna Jegiolka, principalele favorite la dublu, s-au impus în ultimul act al probei în fața cuplului Kim-Alice Grajdek (Germania)/Ekaterina Iașina (Rusia), cu 6-2, 6-3.

La simplu, Mihaela Buzărnescu (27 ani, 263 WTA), a șasea favorită, a dispus în semifinale cu 6-2, 6-2 de Karolina Muchova (Cehia), o jucătoare de 19 ani, aflată pe locul 421 în lume, venită din calificări.

În finală (duminică, 13,00, ora României), Buzărnescu o va înfrunta pe a doua favorită a competiției, sârboaica Ivana Jorovic (18 ani, 223 WTA).

Close
Închide
  Close