MENIU CAUTĂ

Mihaela Buzărnescu, prima declarație după victoria de senzație cu Jelena Ostapenko. ”Mi-am păstrat încrederea și calmul” / EXCLUSIV

Distribuie

Mihaela Buzărnescu, prima declarație după victoria de senzație cu Jelena Ostapenko. ”Mi-am păstrat încrederea și calmul”. E primul succes la o adversară din Top 10.

Letona Jelena Ostapenko (20 de ani), deținătoarea titlului la Roland Garros, este pe locul 6 WTA. În schimb, Mihaela Buzărnescu este pe poziția a 43-a în lume, la vârsta de 29 de ani.

”Sunt foarte fericită pentru aceată victorie. A fost un meci dificil, contra unei jucătoare foarte puternică și foarte ofensivă. Mi-am păstrat încrederea și calmul și am reușit să rămân constantă în joc. La fiecare meci doresc să joc cât mai bine, azi mi-a ieșit din plin. Dedic victoria femiliei, antrenorilor, apropiaților și celor care mă susțin”, a declarat Mihaela pentru ”Libertatea”.

Pentru cine își face griji în legătură cu faptul că ”Miki” evoluează mereu cu pulpa bandajată, sportiva care cântărește doar 55,5 kilograme explică: ”Bandaj port preventiv”.

”Sunt foarte emoționată. Mi-am dorit să trec cu bine peste acest meci. Mi-a ieșit”, a spus românca de 29 de ani, imediat după meci, pe teren.

Buzărnescu se afla pe poziția 540 WTA cu un an în urmă și ajuns acum pe locul 43, urcând nu mai puțin de 497 de poziții.

Citește și:

Povestea de film a Mihaelei Buzărnescu. N-are sponsor și joacă doar cu patru rachete. A fost abordată a vinde meciuri!

Citește mai multe despre Daniel Conțescu pe Libertatea.

Comentarii