Mergi direct la conținut »
Mihaela Buzărnescu și Raluca Olaru au câștigat turneul de dublu de la Strasbourg
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Mihaela Buzărnescu și Raluca Olaru au câștigat turneul de dublu de la Strasbourg

Mihaela Buzărnescu și Raluca Olaru au câștigat turneul de dublu de la Strasbourg

Mihaela Buzărnescu și Raluca Olaru au câștigat turneul de dublu de la Strasbourg. În ultimul act, româncele au învins cuplu Nadia Kicenok și Anastasia Rodionova (Ucraina/ Australia), cap de serie numărul 3, scor 7-5, 7-5.

Câştigătoarele trofeului vor primi 9.919 euro şi 280 de puncte WTA.

 

Olaru a mai câştigat un titlu, la Rabat (Maroc), alături de rusoaica Ana Blinkova, iar Buzărnescu jucase ultimul act la Praga, alături de belarusa Lidia Morozova.

Raluca Olaru e la al nouălea titlu de dublu, după cele de la Taşkent în 2008 (alături de ucraineanca Olga Savciuk) şi în 2016 (alături de turcoaica Ipek Soylu), Acapulco în 2011 (alături de ucraineanca Maria Koritţeva), Nurnberg în 2013 (alături de rusoaica Valeria Solovieva), Linz în 2014 (alături de americanca de origine georgiană Anna Tatishvili), 2017 la Hobart (alături de Savciuk) şi Bucureşti (alături de Irina Begu) și 2018 alături de Ana Blinkova la Rabat.

Mihaela Buzărnescu face un salt impresionant în clasamentul WTA de dublu: va intra în premieră în Top 50 WTA la dublu. Cel mai bun loc ocupat de româncă în ierarhia mondială de dublu a fost 61 WTA

Raluca Olaru va mai urca trei poziții, urmând ca de luni, când se afișează noul clasament WTA de dublu, ea să ocupe locul 38.

 

Citiți și LIVEBLOG Roland Garros 2018. Adversarele fetelor noastre în turul I la Paris. Accidentată, Monica Niculescu s-a retras!

Close
Închide
  Close