De Ciprian Iana,

Sinaia va fi, sâmbătă și duminică, gazda celei de-a cincea etape din Campionatul Național de Viteză în Coastă Dunlop. La concurs participă și fostul campion mondial WBO la semimijlocie, Mihai Leu (49 de ani).

Câștigător al campionatului național de raliuri în 2003 și aflat în prezent pe locul 5 în topul piloților, cu 36 de puncte după patru etape, Mihai Leu va participa în cursa de la Sinaia la volanul superbului Ferrari 458 Challenge pe care-l deține.

”Am parcurs traseul, l-am învățat cum se zice. Este frumos, pentru că vom concura în oraș, sub privirile a multor spectatori”, a declarat, ieri, pentru Libertatea, Mihai Leu.

Despre ”bijuteria” pe care o pilotează, Leu ne-a precizat: ”Încet-încet m-am obișnuit cu ea, pentru că are tracțiune pe spate. Sunt multe mașini mai puternice în competiție, dar a mea este cea mai frumoasă! Sper să obțin un rezultat bun, mai ales că în precedenta etapă am obținut locul 1 la categoria mea”.

La ediția a zecea a Trofeului Sinaia s-au înscris 88 de piloți, printre aceștii fiind prezenți la start primii doi clasați din clasamentul Open, Andrei Dumitrescu (68 de puncte) și Lucian Răduț (66 de puncte), apoi campionul național en-titre Paul Andronic și multiplul campion Titi Aur.

Lungimea traseului va fi de 3,015 kilometri, cu o pantă maximă de 8% și o diferență de nivel de 163,3 metri.


Paşapoartele electronice noi sunt de acum valabile 10 ani. Românii care s-au dus la Serviciul Pașapoarte nu știau de schimbare

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist

Horoscop 7 decembrie 2019. Taurii sunt năpădiți de gânduri triste
HOROSCOP

Horoscop 7 decembrie 2019. Taurii sunt năpădiți de gânduri triste