Mergi direct la conținut »
Mihai Teja, amenințat cu demiterea de șefii lui Dinamo. Are o singură șansă
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Mihai Teja, amenințat cu demiterea de șefii lui Dinamo. Are o singură șansă

Mihai Teja, amenințat cu demiterea de șefii lui Dinamo. Are o singură șansă

Mihai Teja a primit un avertisment serios din partea șefilor echipei Dinamo.

Finanțatorul Ionuț Negoiță și managerul Daniel Stanciu nu sunt mulțumiți deloc de felul cum se exprimă ”câinii” sub comanda antrenorului numit în urmă cu o lună și jumătate. 

Prestația modestă din meciul de marți cu Pandurii, 1-2, în deplasare, în prima manșă a semifinalelor Cupei Ligii, i-a determinat pe conducători să-l bage în ședință pe Teja. 

„Ţi-am adus jucătorii solicitaţi pe toate posturile, chiar nu se poate să ne prezentăm la nesfîrşit atît de slab! Nu se vede nici un progres, trec zilele, săptămînile, erorile rămîn aceleaşi mai ales în apărare. Dacă nu cîştigi primele două etape din retur, încetăm colaborarea!”, i-ar fi imputat oficialii tehnicianului de 36 de ani, conform gsp.ro.

Potrivit aceleiași surse, Teja a cerut timp pentru ca unii dintre jucătorii nou-veniți să se integreze. „Mai daţi-mi cîteva etape, veţi vedea că lucrurile se vor schimba în bine”, s-ar fi apărat antrenorul plătit cu 7.500 de euro pe lună.

Sîmbătă, Dinamo joacă pe terenul Oţelului, apoi va primi replica Universităţii Cluj.

Dinamo nu s-a mișcat bine nici în pregătire: 2-3 cu Paranaense (Brazilia), 0-1 cu Lokomotiv Moscova, 1-7 cu Danemarca U21, 1-0 cu FC Erzgebirge Aue (Germania). 

Close
Închide
  Close