MENIU CAUTĂ

Cine este milionarul care va prelua Rapidul: ”Am bani, altfel nu mă băgam!”

Distribuie

Cine este milionarul care va prelua Rapidul: ”Am bani, altfel nu mă băgam!”. Omul de afaceri Victor Angelescu este numele celui care care va prelua 40 la sută din acțiunile clubului din Liga 3.

Într-un interviu pentru realitatea.net, Angelescu a declarat: ”Voi prelua 40 la sută din acțiunile Rapidului, nu 50 la sută. Încă nu am devenit acționar la Rapid. Mai sunt amănunte de pus la punct, mai sunt verificări de făcut. Eu nu cred că vor fi probleme. Dar, dacă vor fi probleme, tranzacția pică. Eu nu intru undeva unde există probleme. Vă garantez că voi avea banii necesari pentru 40 la suta din bugetul Rapidului. Pentru mine, aceasta este o întrebare retorică. Dacă nu aveam bani, nu intram. Sunt un om de afaceri… Dacă se finalizează tranzacția,vom aduce sponsori importanți, voi apela inclusiv la fondul de investiții unde lucrez eu, dar asta rămâne de văzut”.

Victor Angelescu are 34 de ani și este director pe Europa al companiei cehe APS Holding. consultant și administrator al împrumuturilor neperformante, ”lider între platformele de recuperare creanțe din Europa centrală și de sud-est”. Angelescu a jucat fotbal la juniorii Sportului. În luna ianuarie a devenit acționar la Sportul Snagov, dar s-a retras recent de la clubul din Liga 2, deși promitea ca va face o echipă puternică. Deține un restaurant în Centrul Vechi din București, plus procente la unele dintre firmele de real estate din APS Holding.

Citește mai multe despre Victor Angelescu, acţiuni și Rapid pe Libertatea.

Comentarii