Mergi direct la conținut »
Mircea Badea a fost provocat să urce din nou în ring. Cine vrea să se lupte cu omul de televiziune
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Mircea Badea a fost provocat să urce din nou în ring. Cine vrea să se lupte cu omul de televiziune

Mircea Badea a fost provocat să urce din nou în ring. Cine vrea să se lupte cu omul de televiziune

Mircea Badea a fost invitat să urce din nou în ring. Asta dacă pică altă luptă între doi oameni foarte activi la diverse show-uri de televiziune.

Chiriță contra Kiriță. „Lupul” versus „Câinele”. Daniel Chiriță i-a lansat lui Giani Kiriță provocarea de a se bate în ring. Lupta ar urma să aibă loc pe 19 august, la Constanța. Daniel Chiriță a participat la „Ultimul trib”, în timp ce Giani Kiriță pozează în „băiatul rău” de la „Exatlon”.

Provocarea lansată de impresarul lui Daniel Chiriță

Dacă Giani nu răspunde provocării lui Daniel Chiriță, acesta l-a chemat în ring, prin vocea impresarului său, Florin Stănică, pe omul de televiziune Mircea Badea. Acesta din urmă a fost spulberat recent într-o luptă de kickboxing care n-a durat decât 5 secunde.


Falsul medic ginecolog de la Spitalul Județean Ilfov n-a dat Capacitatea, a intrat la liceu cu media 1,68 și s-a retras din școală în clasa a IX-a! Mărturii ale pacientelor operate de ea

Close
Închide
  Close