De Ciprian Iana,

În lipsă de activitate, Mircea Lucescu a dezvăluit într-un interviu pentru italienii de la Tuttomercatoweb că vorbește la telefon și citește ziarele.

“Stau în casă, citesc ziarele, îmi organizez lucrurile și vorbesc cu fiul meu Răzvan, care a rămas la Riad. Lumea nu e obișnuită să stea în casă”, a declarat “Il Luce”.

Antrenorul de 74 de ani a continuat: “Astăzi, menținem contactele la telefon, discutând, argumentând. Altfel, chiar am înnebuni. După virus, vom merge toți la psihiatrie”.

În ceea ce privește fotbalul, Mircea Lucescu este de părere că jucătorii trebuie să renunțe, în aceste clipe, la o parte din salariul pe care-l primesc din partea cluburilor, pentru a le salva pe acestea de un posibil faliment.

“Trebuie să-și micșoreze salariile. În fotbal, cel mai rușinos lucru e falimentul, iar dacă ei își iubesc clubul, trebuie să facă totul pentru a-l salva și a evita o asemenea rușine. Renunțând astăzi, vom salva ziua de mâine”, a mai spus Mircea Lucescu.

Acesta este convins de faptul că “fotbaliștii de înalt nivel au totul în casă, trebuie să se antreneze, să rămână în mișcare. Întotdeauna. Când se va relua totul, e obligatoriu să fie pregătiți fizic”.

Considerat unul dintre cei mai experimentați antrenori români, Mircea Lucescu a pregătit ultima oară echipa naţională de fotbal a Turciei până în 2019.

Citeşte şi:

Glumele de 1 aprilie despre coronavirus sunt pedepsite în Thailanda cu până la cinci ani de închisoare

Cuba a suspendat parada de 1 Mai din cauza pandemiei de coronavirus

Ce face Simona Halep în izolare: ”Am decis să înrămez şi să pun pe perete racheta cu care am jucat la Wimbledon în 2019”

După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
GSP.RO
După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite
HOROSCOP
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite