De Ciprian Iana,

Conform cotidianului Gazeta Sporturilor, Mircea Lucescu va merge în aceste zile la Istanbul pentru a purta o ultimă discuție cu președintele clubului Beșiktaș, Ahmet Nur Cebi.

Cotidianul turc Fanatik a aflat deja ce va face tehnicianul în vârstă de 74 de ani la Istanbul. Va fi consultant, îi va ajuta și pe conducători la restructurarea clubului, dar și, cu sfaturi, pe antrenorul Sergen. 

În plus, știind ce ochi are Luce la tinerii jucători și ce conexiuni are pe piața sud-americană, mai ales în Brazilia, șefii alb-negrilor vor ca el să atragă marile talente spre „Vodafone Arena”. 

„Dar, pentru că a fost operat în urmă cu două luni, iar doctorii i-au cerut să ia o pauză până în iunie, experimentatul român va decide în vară dacă va prelungi acordul, în funcție de starea sa de sănătate”, a dezvăluit Fanatik.

Se pare că ”Il Luce” are deja pregătită o listă care cuprinde aproximativ 100 de fotbaliști pe care i-ar putea propune la Beșiktaș.

Pe ea se regăsesc atât fotbaliști din Turcia, cât și jucători străini sau turci care au crescut în țările din vestul Europei.

Mircea Lucescu a pregătit-o pe Beșiktaș Istanbul timp de doi ani, în perioada 2002-2004, timp în care a cucerit titlul (2003).

Mircea Lucescu a fost și selecționerul Turciei, funcție pe care a îndeplinit-o în perioada 2017-2019.

Naționala Turciei a fost ultima echipă pregătită de antrenorul Mircea Lucescu.

Citeşte şi:

Nadia Comăneci, despre viitorul sportului românesc ”Nimeni nu are curajul să iasă din această cutie şi să facă ceva pentru sport”

O gimnastă va concura la 45 de ani pentru a opta oară la Jocurile Olimpice: ”Dacă m-aş opri, aş regreta enorm”

Marian Drăgulescu, înainte de Jocurile Olimpice de la Tokyo: ”Am șanse 90% să câștig medalia de aur”

Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile: "E posibil să fi scăpat copilul". Cand a cerut înregistrările de pe camere a primit un raspuns incredibil
GSP.RO

Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile: "E posibil să fi scăpat copilul". Cand a cerut înregistrările de pe camere a primit un raspuns incredibil

Horoscop 25 februarie 2020. Taurii au probleme de comunicare
HOROSCOP

Horoscop 25 februarie 2020. Taurii au probleme de comunicare