De Iustin Gafiuc,

În aprilie, Răzvan a semnat cu Ajax pentru următorii 5 ani

Se apropie Euro U21, lotul s-a reunit joi, iar Mircea Lucescu evită să se urce în barca celor care mizează cu ochii închiși pe un traseu minimum până în semifinale din partea “tricolorilor” lui Rădoi. “Nu va fi un turneu simplu. Sigur, avem o echipă de viitor, trebuie să-i susținem, dar plecăm într-o grupă grea, din care Franța și Anglia se gândesc la titlu. Sunt convins că multe dintre formații vor veni cu jucătorii importanți. Italia, de exemplu, l-a lăsat la lotul mare doar pe Donnarumma”, spune “Il Luce”.

Fostul selecționer al României e mirat însă de decizia lui Ajax de a-l stopa pe Răzvan Marin pentru Europeanul de tineret: “E de neînțeles hotărârea olandezilor. N-au făcut decât să blocheze un fotbalist tânăr să intre într-o confruntare directă cu cei mai buni din generația lui. Să-și dea seama, o dată în plus, ce fel de jucător au transferat. Ajax a dat dovadă de egoism și lipsă de respect față de națiunea română, care-și pune mari speranțe în acest grup de la U21”.

«Aș fi anunțat lotul în ultima clipă»

Și face trimitere și către strategia FRF în privința lui Marin: “Am înțeles că Rădoi a anunțat deja lotul definitiv pentru turneul final. În astfel de situații, când ai o conjunctură specială cu un fotbalist, e bine să împingi cât mai mult în spate decizia, pentru a încerca să găsești totuși o cale de a-l aduce la competiție pe fotbalistul în cauză. Eu n-aș fi anunțat lotul decât în ultima clipă posibilă, sperând, totuși, într-o înțelegere cu Ajax”.

El e bărbatul care a spulberat ursul în Harghita. Primele declarații
Recomandări

El e bărbatul care a spulberat ursul în Harghita. Primele declarații

Va fi însă Răzvan Marin liderul viitoarei naționale mari? “Totul depinde de caracterul și temperamentul lui, de capacitatea de a impune respect în jurul lui. Îl văd și pe Ianis Hagi într-o asemenea postură, fiindcă a fost educat și crescut în spiritul performanței, într-o mentalitate de performanță. Cred că Răzvan și Ianis se vor putea completă în beneficiul reprezentativei”.

Mijlocașul este om de bază și la naționala mare

Meciurile «tricolorilor» U21 la Euro 2019

18 iunie, San Marino: România – Croația

21 iunie, Cesena: Anglia – România

24 iunie, Cesena: Franța – România

Declarație

“E momentul ca acești tineri să sară la cluburi puternice la 20-21 de ani. Mulți au avut avantajul că au putut accesa rapid performanța în campionatul intern, fără o oponență teribilă, cum e în Anglia, de exemplu, și au putut crește”.

Mircea Lucescu, antrenor liber de contract

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte
GSP.RO

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile
HOROSCOP

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile