14 Feb. 2018 12:49

Mircea Rednic, demis de la Mouscron. Ce i s-a reproșat antrenorului român

Distribuie

Mircea Rednic (55 de ani) a fost demis de pe banca tehnică a lui Mouscron, ocupanta locului 12 în campionatul Belgiei. Antrenorul român preluase echipa în decembrie 2016, reușind salvarea de la retrogradare la sfârșitul sezonului trecut.

Oficialii gruparii Mouscron au anuntat despărtirea de Mircea Rednic, informație confirmată de site-ul grupării care se afla pe locul 12 în prima ligă de fotbal din Belgia, informează hotnews.ro.

Două lucruri majore i s-au reproșat lui Rednic: rezultatele slabe din ultima perioadă și declarațiile în care a criticat conducerea echipei pentru lipsa investițiilor în transferuri. Când vezi bugetul lui Standard și cel al lui Mouscron, e o diferență incredibilă. Noi nici măcar n-am avut buget de transferuri. La Dinamo eram cam în aceeași situație. Clubul era în insolvență. Salariile nu puteau depăși un anumit nivel și nu se puteau face transferuri. Așa că sunt puțin obișnuit să lucrez în aceste condiții', afirmase Mircea Rednic, conform La Derniere Heure.

Criticat pentru declarațiile din presă

După ce a reușit să mențină clubul în prima ligă, sezonul trecut, și a avut un inceput excelent de campionat, rezultatele nu au mai fost cele dorite. Cu numai 13 puncte în ultimele 18 întâlniri, conducerea a trebuit să reacționeze. Mai ales că ultimele sale declarații în presă ne-au demonstrat că Mircea Rednic nu mai era în pas cu proiectul nostru. Acest proiect este unul pe următorii cinci ani și suntem pe drumul cel bun pentru a-l realiza, dar nu vom sări etapele. Clubul nostru este ambițios, dar nu cu orice preț', se precizează pe site-ul oficial al grupării din Belgia.

Mircea Rednic fusese numit antrenor al lui Mouscron în decembrie 2016, sosind în locul lui Glen De Boeck. Mouscron se află în prezent pe locul 12 (cu 29 de puncte) în campionat, la 9 puncte de Eupen, formație care se găsește pe ultimul loc.

Loading...
Comentarii