Mergi direct la conținut »
Mircea Rednic, superfericit pentru succesul împotriva Stelei: ^"Dinamo a fost Barcelonica. Păcat că nu s-a terminat 3-0, era mai frumos"
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Mircea Rednic, superfericit pentru succesul împotriva Stelei: ^”Dinamo a fost Barcelonica. Păcat că nu s-a terminat 3-0, era mai frumos”

Dinamo a învins Steaua, în Ştefan cel Mare, scor 3-1, la capătul unui joc pe care "câinii" l-au dominat.

Fericit pentru victoria obţinută de echipa sa în faţa marii rivale, antrenorul roş-albilor, Mircea Rednic, a precizat: Victoria este pe deplin meritată. Repriza a doua a adus un plus şi cu ajutorul jucătorilor pe care i-am introdus în partea secundă”.

Tehnicianul „câinlor” a continuat: „I-am obligat pe adversari să facă greşeli. N-am mai câştigat de atâtea vreme. Nu ne gândim la campionat. Important este că am reuşit să luăm cele trei puncte. Acum trebuie să ne calificăm în play-off şi vom vedea apoi ce va mai fi”.

Rednic a dezvăluit şi faptul că are o ambiţie personală să nu piardă ca antrenor în faţa Stelei, după ce, ca jucător, n-a trăit prea multe astfel de momente.

„Sunt foarte fericit. Nu se compară nimic cu o victorie în fața Stelei, cel puțin nu în perioada asta pe care o traversăm noi. Mă bucur că în această seară jucătorii au arătat că merită să joace la Dinamo. E o victorie mare pe care suporterii ne-au ajutat să o obținem.

Îmi pare rău că nu s-a terminat meciul 3-0. Chiar îmi pare rău, parcă era mai frumos 3-0″, a spus Rednic la conferința de presă de după meci.

El a comparat derby-ul din Liga I cu cel al campionatului Spaniei, precizând că Dinamo a fost ”Barcelonica”, aluzie la victoria cu 4-0 a echipei catalane în meciul cu Real Madrid.

„Nu știu dacă i-am făcut șah-mat pe steliști, cred că trebuie să fim realiști pentru că lor le-au lipsit mai mulți jucători. Dar cu toate astea rămâne rezultatul, iar asta e important. Am fost și noi Barcelonica în seara asta. Oricum, noi trebuie să fim atenți în continuare pentru că degeaba am luat trei puncte cu Steaua dacă ne încurcăm cu Voluntari”, a precizat Rednic.

Tehnicianul speră să rămână cât mai mult timp neînvins ca antrenor al echipei Dinamo în fața formației Steaua. „Sper să rămân în continuare neînvins în fața Stelei. Mă bucur că ce nu am realizat ca jucător reușesc ca antrenor. Jucătorii mei au crescut, dar mai au de muncă. Uite, să zicem că dacă vor câștiga și cu Voluntari vor fi câini. Important este însă că le-au făcut un cadou fanilor pe care îl așteptau de mulți ani”, a adăugat Rednic.

 

Close
Închide
  Close