Mergi direct la conținut »
Mirel Rădoi, la FRF. Ce funcție va ocupa fostul antrenor de la FCSB: ”Trebuie să continuăm în acest ritm”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Mirel Rădoi, la FRF. Ce funcție va ocupa fostul antrenor de la FCSB: ”Trebuie să continuăm în acest ritm”

Mirel Rădoi, la FRF. Ce funcție va ocupa fostul antrenor de la FCSB: ”Trebuie să continuăm în acest ritm”

Mirel Rădoi, la FRF. Ce funcție va ocupa fostul antrenor de la FCSB.

De Ciprian Iana,

ACTUALIZARE 14 martie. Începând de azi, Mirel Rădoi lucrează la FRF. 

„Sunt foarte bucuros că Mirel Rădoi s-a alăturat echipei FRF și proiectului nostru. Am convingerea că prin experiența lui va contribui la un parcurs cât mai bun al echipei U21 în aceste preliminarii și în cele viitoare. Este foarte important pentru tinerii jucători români să se formeze sub îndrumarea unui fost internațional român, simbol al echipelor la care a evoluat, recunoscut pentru spriritul lui de învingător”

Răzvan Burleanu, Președintele FRF
„Mă bucur că fac din nou parte din grupul echipei naționale. Sunt fericit că mi-a fost oferită șansa de a lucra alături de echipa națională U21 și sper ca la finalul campaniei pentru Euro 2019 să reușim împreună obținerea calificării pentru care actualul staff a depus o muncă titanică”

Mirel Rădoi, manager sportiv echipa națională U21 

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Mirel Rădoi revine în fotbalul autohton, fostul internațional acceptînd oferta venită din partea Federației Române de Fotbal.

Fetele de la Total Dance Center, pe scenă la Românii au Talent. Coregraful este judecat pentru abuz sexual. Reacția lui Florin Călinescu
Recomandări

Fetele de la Total Dance Center, pe scenă la Românii au Talent. Coregraful este judecat pentru abuz sexual. Reacția lui Florin Călinescu

 

Astfel, fostul tehnician al echipei FCSB a accpetat oferta FRF de a deveni director sportiv al naționalei U 21 a României.

”Sunt tipul de om căruia îi place să lucreze cu ei şi aş încerca să fac totul pentru a fi alături de ei în fiecare zi, pentru a-i ajuta să promoveze la echipele de senori din Liga a II-a sau din Liga I. Cel puţin până în vară, voi sta aproape de aceşti copii, chiar dacă şi acum cei de la naţionala de tineret fac o treabă foarte bună. Isăilă şi staff-ul său au reuşit lucruri foarte bune la naţionala de tineret şi trebuie să continuăm în acest ritm. Trebuie să obţinem calificarea, să promovăm jucători de la U19″, a spus Mirel Rădoi pentru Telekom Sport.

Înainte de a lua această decizie, Mirel Rădoi s-a consultat și cu directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, informează Telekom Sport.

Mirel Rădoi a refuzat funcția de manager sportiv al naționalei

Mirel Rădoi va fi prezentat oficial, miercuri, la FRF, el urmând, în paralel, și cursurile de antrenori.

Mirel Rădoi a mai cochetat cu Federația Română de Fotbal și în urmă cu un an, când a refuzat postul de manager sportiv al echipei naționale ”mari”, post ocupat în prezent de Adrian Mutu.


CITEȘTE ȘI: Anglia vrea să boicoteze Cupa Mondială de fotbal în urma scandalului Skripal

 

Close
Închide
  Close