De Ciprian Iana,

Prezent la evenimentul organizat la Romexpo, selecționerul României, Mirel Rădoi, 39 de ani, a vorbit despre grupa C, în care va ajunge și naționala tricoloră, dacă se califică prin Liga Națiunilor.

În grupa C vor evolua Ucraina, Olanda, Austria și, sperăm noi, România. Dacă România nu se va califica, atunci grupa C va fi completată cu una dintre echipele: Georgia, Macedonia de Nord, Kosovo sau Belarus.

”Prima șansă o are Olanda, după care a doua este Ucraina. Am vorbit cu Șevcenko și mi-a spus că au un moral bun și că nu le e frică de nimeni în acest moment”, a declarat Mirel Rădoi, într-o conferință de presă ținută ad-hoc, după tragerea la sorți.

Tehnicianul de 38 de ani a făcut apoi referire la faptul că la evenimentul de la Romexpo a participat și fostul selecționer al României, Cosmin Contra.

”Ne-am dat întâlnire aici, eu cu Contra. Înainte de toate am fost prieteni și colegi la echipa națională. Înseamnă că suntem cea mai puternică echipă dacă am avut prezenți doi selecționeri”, a spus, râzând, Mirel Rădoi.

Despre Islanda, adversara din play-off-ul Ligii Națiunilor, actualul selecționer a precizat: ”Islanda e o echipă foarte bine organizată. Va fi un meci dificil. Toate gândurile mele merg spre meciul cu Islanda. Degeaba vorbim despre turneul final, dacă nu trecem de Islanda

Citeşte şi:

Tragerea la sorți a grupelor Euro 2020. România și-a aflat adversarele, în cazul în care se va califica. Grupa F, ”grupa morții”

Fotbalul românesc, în atenția UEFA. ”Eforturi depuse pentru dezvoltarea jocului la nivel național”

UEFA vorbește despre Ilie Năstase și Constantin Brâncuși. Cum este descris orașul București

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul
GSP.RO

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul

Horoscop 13 decembrie 2019. Săgetătorii vor trece prin printr-un șir de experiențe profitabile
HOROSCOP

Horoscop 13 decembrie 2019. Săgetătorii vor trece prin printr-un șir de experiențe profitabile