Mergi direct la conținut »
Miriuţă ameninţă Steaua: ”Dacă facem 37 de puncte în acest an, ne batem la titlu!”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Miriuţă ameninţă Steaua: ”Dacă facem 37 de puncte în acest an, ne batem la titlu!”

Miriuţă ameninţă Steaua: ”Dacă facem 37 de puncte în acest an, ne batem la titlu!”

CFR Cluj a egalat-o pe Steaua în fruntea clasamentului, după victoria din derby-ul cu ”U” Cluj (1-0). Antrenorul Vasile Miriuţă consideră că echipa sa se poate lupta pentru titlu cu formaţia din Ghencea, dacă va acumula cel puţin 37 de puncte, la sfârşitul turului.

„Nu mă aşteptam să fim aşa sus, obiectivul era să fim între primele 5 echipe. Băieţii sunt artizanii acestor victorii! Cu 37 de puncte, am putea să tragem la titlu, dar până atunci e prea devreme. Steaua are 3-4 jucători care pot să facă diferenţa, precum Chipciu (poate să joace în orice campionat important din Europa), Sânmărtean, Keşeru, Tănase.

Eu am un grup foarte unit, iar cu asta compensăm, cu ambiţia şi munca. Acum aştept să se refacă Deac şi Negruţ. Îmi lipseşte Ciprian pe benzi, face presing la adversari, aruncă mingea în faţa porţii. Mai am nevoie de 2 jucători, dar îi vom lua dacă facem 37 de puncte. Eu am o relaţie foarte bună cu preşedintele (n.n. Iuliu Mureşan) şi cu Răzvan Zamfir, important este respectul, asta am discutat de la început cu ei. Mai sunt restanţe financiare, dar se fac eforturi mari ca jucătorii să fie aduşi la zi, să fie cât mai bine pentru echipă”, a declarat Miriuţă la Digi Sport.

Acesta regretă că Adrian Falub a fost demis de ASA Târgu Mureş şi l-a lăudat pe Mihai Teja, fostul antrenor al Universităţii Cluj.  „Îmi pare rău de Falub, a făcut o treabă bună la Târgu Mureş, împreună cu Daniel Stanciu. Trebuie să joace spectaculos Barcelona, Real, noi trebuie să câştigăm şi să facem puncte. Îmi pare rău şi de Mihai Teja, dar asta e viaţa noastră a antrenorilor, stăm cu bagajele la uşă. În fotbal orice e posibil”, a spus Miriuţă.

Minciuna consilierului PNL! Politicianul apare alături de capul clanului nu „acum 10 ani”, ci în ianuarie 2019
Recomandări

Minciuna consilierului PNL! Politicianul apare alături de capul clanului nu „acum 10 ani”, ci în ianuarie 2019

 

El consideră că echipa sa a fost dezavantajată de arbitraj, la derby-ul cu ”U” Cluj. „Jucătorii mei au evoluat extraordinar, să nu le mai luăm din merite! Noi am avut ocazii mai clare, am avut două penalty-uri, dar nu mai are nicio importanţă, eu nu mă leg de arbitraj, am dat doar un exemplu. Ciupe l-a curentat pe Ivanovski din primul minut şi ar fi meritat vreo 10 cartonaşe galbene. Trebuie să vedem greşelile jucătorilor noştri şi nu să căutăm alibiuri”, a zis Miriuţă.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close