Mergi direct la conținut »
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Moș Crăciun a venit la juniorii de la Dinamo și la CSU Craiova / FOTO&VIDEO

Moș Crăciun a venit la juniorii de la Dinamo și la CSU Craiova / FOTO&VIDEO

[gallery ids="1340544,1340545,1340546,1340547,1340548,1340549,1340550,1340551,1340552,1340553,1340554,1340555"]

Moș Crăciun a ajuns la Școala de Fotbal a lui Dinamo, din Ștefan cel Mare, într-o atmosferă superbă creată de juniorii dinamoviști la RIN Grand Hotel!

Ajutat de componenții lotului antrenat de Mircea Rednic, Moș Crăciun le-a împărțit cadouri micuților dinamoviști într-un cadru alb-roșu în care nu au lipsit colindele, autografele și imaginile de vis cu vedetele echipei din Ștefan cel Mare.

”A venit timpul să împart și eu cadouri copiilor de la centrul nostru de juniori. Mi-aduc aminte că, la grupa 1996, așteptam cu sufletul la gură venirea Moșului. Cântam imnul alături de jucătorii de la prima echipă, luam autografe de la Dănciulescu, de la Niculescu. Sărbătoarea juniorilor dinamoviști rămâne una dintre cele mai frumoase zile în Ștefan cel Mare. Toți copiii și juniorii din cadrul clubului trebuie să creadă în șansa lor și sper să-i vedem cu toții, peste ani, în tricoul primei echipe”, a declarat Ionuț Nedelcearu, născut și crescut la Școala de Fotbal a clubului din Ștefan cel Mare.

Alături de Silviu!

Dincolo de bucuria cadourilor pentru micuții dinamoviști, un suporter al echipei din Ștefan cel Mare și-a îndeplinit astăzi un vis. Este vorba de Silviu, un puști în vârstă de 12 ani, din Tulcea, unul dintre copiii din programul MagiCAMP pentru tinerii cu afecțiuni oncologice. Cancerul i-a furat copilăria. Silviu i-a scris lui Moș Crăciun, în urmă cu o lună, că-și dorește să-și întâlnească echipa de suflet. Invitat la sărbătoarea juniorilor, Silviu a fost aplaudat de toată echipa și a primit un echipament de joc, un trening, ghete de joc, o minge cu autografele dinamoviștilor și alte produse promoționale cu însemnele clubului. „Le-am făcut copiilor o bucurie de final de an. E o mare satisfacție şi pentru noi că ne aflăm în mijlocul lor. Copiii sunt fericiți să se afle în mijlocul jucătorilor, este un sentiment unic! Ne pasă de oameni și ne bucurăm că l-am văzut zâmbind și pe Silviu. Statisticile vorbesc despre progresul în medicină și sperăm că suporterul nostru se va însănătoși”, a încheiat directorul sportiv al clubului din Ștefan cel Mare, Ionel Dănciulescu.

România ratează lista primelor 20 de țări cărora Japonia le oferă gratuit un medicament pentru tratamentul Covid-19. Orban a aflat de la Libertatea despre ofertă
Recomandări

România ratează lista primelor 20 de țări cărora Japonia le oferă gratuit un medicament pentru tratamentul Covid-19. Orban a aflat de la Libertatea despre ofertă

 

Moş Crăciun alb-albastru a sosit la copiii Craiovei!

În Oltenia alb-roșul este interzis. Așa că și Moș Crăciun s-a echipat în alb-albastru astăzi și a sosit la juniorii Universităţii Craiova şi CSJ Ştiinţa U Craiova, în cadrul unui eveniment ce a avut loc la Centrul Multifuncţional din Bănie. Maximii Nicolae Negrilă, Nicolae Ungureanu și Aurică Beldeanu au fost ajutoarele Moșului atunci când a sosit momentul mult așteptat de copii, împărțirea cadourilor.

 


Managerul general al Universității Craiova, Felix Grigore, a declarat: „Este normal să vină Moșul! La Craiova culoarea roșie de Crăciun nu este acceptată sub nicio formă și prin urmare Moșul vine la Universitatea în alb-albastru. Prima noastră dorință pentru Moș a fost să nu mai greșească arbitrii împotriva noastră, însă nu știu dacă el are puterea asta. Se pare că nu are nimeni puterea asta. Normal este să vorbim la o astfel de festivitate despre bucuria prilejuită de aceste sărbători, de faptul că acești copii sunt cei care vor duce tradiția Universității Craiova mai departe. Bineînțeles că noi nu uităm de supărările noastre, stăm aici, cu copiii, dar după ce ieșim de aici ne amintim fără să vrem. Jucătorii lipsesc, pentru că sunt la antrenament și dacă se poate spune asa, sunt pedepsiți. Trebuie să se antreneze mai mult decât au făcut-o până acum. Emil Săndoi este la antrenament în momentul ăsta. Am propus Consiliului de Administrație să nu ne prezentăm la Iași în semn de protest și vom vedea ce se va decide. Ne vom așeza la masă vineri dimineață și vom vedea ce se va hotărî. Șansele de a accede în play-off nu sunt compromise atâta timp cât mai sunt matematice, dar s-au micșorat foarte-foarte mult după această înfrângere cu Voluntari. Universitatea Craiova ca să mai aibă șanse mari ca să ajungă în play-off ar fi trebuit să câștige aceste ultime două jocuri din decembrie. După meciul de la Iași vom trage linie fără discuție, vrem să vedem ce s-a întâmplat, să vedem motivul pentru care nu sunt rezultatele așteptate, cu toții suntem nemulțumiți. Probabil că am greșit undeva și vom vedea cine a greșit mai mult și unde“.

1450198129_002 1450198265_002 1450199278_0011450198222_002 1450198354_001

Close
Închide
  Close