Mergi direct la conținut »
Dolofanul Mutu a ajuns de râsul puștilor din Liga 1: ”A îmbătrânit, e mai greu pentru el!”. ^S-a supărat la schimbare, dar Grigoraș nu l-a cruțat
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Dolofanul Mutu a ajuns de râsul puștilor din Liga 1: ”A îmbătrânit, e mai greu pentru el!”. ^S-a supărat la schimbare, dar Grigoraș nu l-a cruțat

Dolofanul Mutu a ajuns de râsul puștilor din Liga 1: ”A îmbătrânit, e mai greu pentru el!”. ^S-a supărat la schimbare, dar Grigoraș nu l-a cruțat

REACȚII DUPĂ CFR - ASA 1-0

Alexandru Păun (20 de ani), fotbalist la CFR Cluj, pentru Digi Sport:

”Le dedicăm succesul suporterilor care așteaptă de mult o victorie de-a noastră, din luna noiembrie. Mă bucur că am reușit să câștig duelul cu el. I-am cerut tricoul, dar i l-a promis altcuiva. A zis că mi-l dă data viitoare. Mutu are calitate, dar a îmbătrânit și e mai greu pentru el. Nu mai avem obiectiv, dar vrem să terminăm pe locul 7. E deja prea mult că ne-au luat șase puncte, avem neovie de ele în play-out, sper că la comisii să nu ni se ia alte trei puncte. Depinde de mine, ca să ajung din nou la națională”.

Petre Grigoraș, antrenor la ASA, pentru Digi Sport:

”CFR a avut o ambiție mai mare decât a noastră. Astfel de meciuri trebuie câștigate cu sufletul. Nu pot spune că nu s-a dorit, dar se putea mai mult. A fost un meci cam închis, presiunea și-a spus cuvântul. Îmi pare rău de rezultat. Fotbalul greșeala așteaptă. Am avut o cazie, prin Buș, spre final, dar prea puțin. Prea puțină implicare, la jucătorii cu mare experiență. Mutu e normal să fie supărat, l-am scos, ca să țin de rezultat. Și un egal era bun. Îmi asum toate rezultatele și deciziile pe care le-am luat. Sper că va fi o săptămână în care ne vom lumina cu toții. Trebuie să câștigăm cu Botoșani, ca să depășit Iașiul și să prindem locul 6. Chiar dacă Iașiul pierde cu Steaua în ultima etapă, dacă noi nu scoatem punct, tot degeaba! Să sperăm că lucrurile se vor îndrepta pe ultima sută de metri”.

Mario Camora, fotbalist la CFR Cluj, pentru Digi Sport: 

”Nu avem șanse la play-off, dar ne-am pregătit să câștigăm. Au fost trei puncte importante pentru play-out. Să sperăm că vom câștiga și la Craiova. Neuvier se vede că are o școală de fotbal. Sper că CFR va face bani cu el. O să fie un jucător mare!”.

George Țucudean, fotbalist la ASA, pentru Digi Sport:

”Ne-am făcut noi meciul greul, ne-am retras un pic prea devreme. Ne vom ieși din pasa asta proastă. Relațiile de joc nu pot să vină peste noapte. La antrenemente ne ies bine, la meciuri e mai greu. Ca să câștigi, trebuie să ai și noroc. Era un meci de 0-0, dar… Se mai întâmplă… În play-off este spectaculos, poți câștiga două meciuri și să ajungi sus sau să pierzi două meciuri și să ajungi jos!”.

Antonio Conçeicao, antrenor la CFR Cluj, pentru Digi Sport:

”Trebuie felicitați jucătorii. Am jucat cu mai multă inteligență. Este o victorie justă a echipei noastre. Nouvier a intrat bine în joc. Mă bucur pentru că el, că a reușit să marcheze primul gol”.

Bryan Nouvier, fotbalist la CFR Cluj, pentru Digi Sport:

”Sunt foarte bucuros că am marcat și că echipa a câștigat. Tatăl meu și prietena mea au fost în tribună. Le dedic lor golul, dar este munca întregii echipe. Obiectivul nostru este locul 7. Îl știu pe Mutu, a jucat la Fiorentina, la Verona, la Chelsea”.

Eduard Stăncioiu, fotbalist la ASA, pentru Digi Sport:

”Trebuie să subliniez meciul slab pe care l-am făcut. Acest meci l-am pirrdut fără drept de replică. Am dat maxim! E, nu știu dacă am dat maxim, am vorbit și eu în sintagme! Fotbalul se joacă și cu capul, nu doar cu inima! Nu mai suntem la mâna noastră, pentru a merge în play-off!”.

Close
Închide
  Close