Mergi direct la conținut »
Mutu, oficial la FRF: ”Am hotărât să accept o nouă aventură”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Mutu, oficial la FRF: ”Am hotărât să accept o nouă aventură”

Mutu, oficial la FRF: ”Am hotărât să accept o nouă aventură”

Mutu, oficial la FRF. Dinamo București și Adrian Mutu anunță încetarea raporturilor contractuale începând cu data de azi, 9 octombrie 2017.

După o perioadă de un an în care a ocupat poziția de director general în cadrul clubului, Adrian Mutu a acceptat oferta Federației Române de Fotbal, acolo unde urmează să i se alăture selecționerului Cosmin Contra în noul proiect al FRF.

Alături de Adrian Mutu, FC Dinamo București a câștigat Cupa Ligii și a obținut un loc pe podium la finalul sezonului trecut.

„FRF mi-a propus un proiect greu de refuzat și, deși am petrecut o perioadă foarte frumoasă la Dinamo, alături de niște oameni profesioniști și dedicați, am hotărât să accept noua aventură. La Dinamo am reușit să câștig un trofeu în această perioadă și vreau să le mulțumesc tuturor celor cu care am colaborat pentru a obține această performanță. Sper să fie primul trofeu dintr-o serie cât mai lungă pentru câini. Rămân în suflet cu momentele extraordinare trăite alături de echipă și, pe retină, cu coregrafiile impresionante ale suporterilor. Hai Dinamo! Hai România!”, a declarat Adrian Mutu pentru site-ul oficial al clubului, www.fcdinamo.ro.

Citiți și Mutu, imaginea echipei naționale, ca director de Relații Internaționale! A acceptat oferta FRF: ”Încep de marți!”

Close
Închide
  Close