Mergi direct la conținut »
N-au autocare pentru deplasare!
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > N-au autocare pentru deplasare!

N-au autocare pentru deplasare!

Suporterii Petrolului Ploieşti ar putea protesta mâine, împotriva Primăriei Ploieşti, după ce au aflat că vor plăti de cinci ori mai mult pentru transportul la Bucureşti, pentru meciul de pe Arena Națională, cu Steaua, returul semifinalei de Cupă (1-1 în tur), decât li s-a promis iniţial.

Liderii galeriei Petrolul, care organizează transportul suporterilor la meciul de mâine susţinut de Petrolul pe Naţional Arena cu Steaua, în Cupa României, au părăsit indignaţi sediul Primăriei Ploieşti. Ei sunt nemulţumiţi că Primăria Ploieşti le cere să plătească câte 5.000 de lei pentru fiecare din cele 7 autobuze solicitate pentru transport, în loc de 1.000 de lei cum au plătit până acum, informează observatorulph.ro.

Reprezentanţii Municipalităţii susţin că suporterii vor fi nevoiţi să încheie un contract cu TCE pentru închirierea autobuzelor, nefiind suficientă doar plata combustibilului, aşa cum s-a procedat în mandatul fostului edil, Iulian Bădescu. Liderii galeriei au ameninţat cu organizarea unui miting de protest în faţa Casei Albe, mâine, înainte de deplasarea la Bucureşti, însă autorităţile locale nu au cedat.

Referitor la aceasta situație, primarul interimar Iulian Teodorescu a declarat, pentru PHON.RO, că “noi facem totul legal și transparent. Nu putem sponsoriza deplasarea suporterilor la București”.

 

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close