Mergi direct la conținut »
Contra naționalei. Fanii nu s-au înghesuit să vadă prima ședință de pregătire condusă de noul selecționer | GALERIE FOTO&VIDEO Galerie foto
29imagini
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Contra naționalei. Fanii nu s-au înghesuit să vadă prima ședință de pregătire condusă de noul selecționer | GALERIE FOTO&VIDEO

Contra naționalei. Fanii nu s-au înghesuit să vadă prima ședință de pregătire condusă de noul selecționer. Echipa reprezentativă s-a reunit azi pentru ultima „dublă” din preliminariile Cupei Mondiale din 2018, cu Kazahstan (5 octombrie, la Ploiești) și cu Danemarca (8 octombrie, la Copenhaga).

De Daniel Conțescu,

A fost prima ședință de pregătire condusă de noul selecționer, Cosmin Contra, adus după dezastrul din mandatul lui Christoph Daum. Deși intrarea a fost liberă, în tribune s-au strâns doar câteva zeci de oameni. Faptul că naționala nu mai are niciun obiectiv a îndepărtat aproape toți fanii.

Pentru ca noul selecționer să nu se simtă, totuși, „singur acasă”, federalii au dat ei năvală în tribune, ca să dea bine la număr. În tribune au luat loc Andrei Vochin, consilierul președintelui Răzvan Burleanu, Gabriel Bodescu, secretarul FRF, Sandu Tăbârcă, membru în Comisia Tehnică, Vlad Munteanu, dar și Florin Bratu, antrenor la naționala Under 19 a României.

„Guriță” a  azi la Mogoșoaia primul antrenanent ajutat de secunzii Ionel Tersinio Gane și Adi Mihalcea. Din staff mai fac parte Leontin Toader, antrenor cu portarii, și javi Reyes, preparator fizic. Spaniolul e singurul străin din staff, nu ca-n vremea lui Daum când erau mai mulți „stranieri”.

Contra naționalei. Fanii nu s-au înghesuit să vadă prima ședință de pregătire condusă de noul selecționer. Din lipsă de efectiv, noii antrenori s-au băgat și ei la joc

La ședința de pregătire au fost prezenți 10 jucători: Costel Pantilimon, Florin Andone, Dragoș Grigore, Bogdan Stancu, Gicu Grozav, Sergiu Hanca, Alexandru Băluță, Alexandru Ioniță, Cristi Ganea și Nicușor Bancu. Bogdan Stancu s-a antrenat separat, fiind, probabil, ușor accidentat, iar Pantilimon și Florin Andone au întârziat cțteva minute, ieșind mai târziu pe teren.

După ce au făcut o scurtă încălzire, tricolorii au întins un fileu și au trecut la tenis cu piciorul. N-a fost un antrenament propriu-zis, ci mai mult o ședință de destindere.

CITEȘTE ȘI: 

UPDATE: De ce a fost ucisă doctorița Nicoleta Boca. Ce implicații ar avea fiul femeii în crimă

Close
Închide
  Close