Mergi direct la conținut »
FABULOS! Naționala lui Pițurcă a ajuns la Campionatul Mondial din Brazilia!
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

FABULOS! Naționala lui Pițurcă a ajuns la Campionatul Mondial din Brazilia!

Selecționata Belgiei, a șasea favorită la câștigarea Cupei Mondiale la fotbal, a avut parte de o surpriză neplăcută când a ajuns în Brazilia. La hotelul unde sunt cazați belgienii pe durata turneului final a fost arborat drapelul României.

Organizatorii au vrut să marcheze prezența belgienilor după 12 ani la un turneu final al Cupei Mondiale, însă au făcut o gafă de proporții. Moment neplăcut starurile Hazard, Kompany, Lukaku și Courtois, însă un moment oportun pentru noi, care avem ocazia să ne lăudăm că România a ajuns la Rio.

Cu toate acestea, adevărul este undeva la mijloc, delegația României fiind prezentă la turneul final prin președintele FRF, Răzvan Burleanu, secretarul general Gheorghe Chivorchian și consilierul federal Constantin Bodescu. Burleanu poate spune că, deși este un președinte nevalidat, a dus naționala de fotbal a României la Rio.

România a bătut Belgia, pe ”Național Arena”, într-un amical disputat în toamna anului 2012 (14 noiembrie). Tricolorii s-au impus cu 2-1 (goluri Maxim și Torje, respectiv Benteke).

Close
Închide
  Close