Mergi direct la conținut »
Naționala României s-a antrenat la Ploiești. 26 de jucători sub comanda selecționerului Cosmin Contra. ”Guriță”: ”Să mor eu, abia aștept Petrolul în Liga I” / VIDEO
Sport Libertatea > Sport > Naționala României s-a antrenat la Ploiești. 26 de jucători sub comanda selecționerului Cosmin Contra. ”Guriță”: ”Să mor eu, abia aștept Petrolul în Liga I” / VIDEO

Naționala României s-a antrenat la Ploiești. 26 de jucători sub comanda selecționerului Cosmin Contra. ”Guriță”: ”Să mor eu, abia aștept Petrolul în Liga I” / VIDEO

Naționala României s-a antrenat la Ploiești. 26 de jucători sub comanda selecționerului Cosmin Contra.

De Ciprian Iana,

ACTUALIZARE. După antrenament, selecționerul Cosmin Contra, tehnician care a cucerit Cupa României cu Petrolul Ploiești în 2013, a vizitat magazinului oficial al clubului aflat acum în Liga 3. ”Guriță” a fost însoțit la shopul de sub peluză de președintele de onoare Mircea Dridea și de președintele executiv Cristi Vlad. Ultimul i-a și oferit un model de tricoul noul al ”lupilor”.

”Să mor eu, abia aștept Petrolul și Rapidul în Liga !”, a fost auzit spunând ”Gură”.

”De-abia aştept ca Petrolul să revină în prima ligă. Nu uit niciodată perioada petrecută aici. Ne-am ajutat reciproc, Petrolul pe mine şi viceversa. Fotbalul este sărac fără Petrolul, fara Rapid, fără echipele cu suporteri, tradiţie, istorie. Toate acestea contează şi o dată cu revenirea acestor branduri, campionatul va fi mult mai puternic!”, a declarat, oficial, Cosmin Contra.

Presedintele petrolist Cristi Vlad nu renunţă la visul său, acela ca într-o zi Cosmin Contra sa devină, iar, antrenorul Petrolului. Dorinta i-a fost transmisă şi selectionerului care s-a arătat deschis la o astfel de varianta: „Sa de-a Dumnezeu ca într-o zi sa te intorci la Ploieşti şi să duci Petrolul cât mai sus. Îi multumesc lui Cosmin pentru tot ce a facut aici şi îl asteptăm acasă!” i-a transmis Cristi Vlad lui Contra în momentul în care i-a dăruit tricoul.

La antrenamentul de, marți, de pe stadionul ”Ilie Oană”, selecţionerul Cosmin Contra a avut la dispoziţie pentru prima dată întregul lot de jucători convocat pentru amicalele cu Israel şi cu Suedia. La şedinţa de pregătire, care a durat aproximativ 90 de mine, au fost prezenţi toţi cei 26 de jucători pe care Contra îi are la dispoziţie pentru aceste două partide.

Antrenamentul s-a desfăşurat la Ploieşti pentru a menaja suprafaţa de joc de la Mogoşoaia, care va găzdui meciuri din turul de elită al Campionatului European Under-19, începând de miercuri.

Paul Stănescu lovește telefonul reporterului! ”Sunt baron, da, baron local! Hai, mă, lasă-mă-n pace!”
Recomandări

Paul Stănescu lovește telefonul reporterului! ”Sunt baron, da, baron local! Hai, mă, lasă-mă-n pace!”

 

O parte dintre jucătorii naţionalei de seniori au participat şi luni după-amiază la o şedinţă de pregătire pe un teren sintetic acoperit din apropierea Centrului Naţional de Fotbal Mogoşoaia, notează frf.ro.

Tricolorii se pregătesc pentru meciurile cu Israel și cu Suedia

După un antrenament cu toţi jucătorii în sala de forţă, staff-ul naţionalei a condus şi o şedinţă de pregătire pe teren. Din cauza condiţiilor meteorologice, antrenamentul la care au participat 12 jucători, s-a desfăşurat pe un ”sintetic” acoperit.

Tricolorii pregătesc primele jocuri de pregătire din 2018, ei urmând să întâlnească reprezentativa Israelului, pe 24 martie, de la ora 20,00, în deplasare, la Netanya, şi selecţionata Suediei, pe 27 martie, de la ora 21,30, la Craiova, pe stadionul „Ion Oblemenco”.


CITEȘTE ȘI: FOTO și VIDEO | Gică Hagi, ipostază neașteptată alături de o femeie semi-dezbrăcată

Close
Închide
  Close