Mergi direct la conținut »
DOSARUL TRANSFERURILOR. ”Nea Jean” are bonă în pușcărie!
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > DOSARUL TRANSFERURILOR. ”Nea Jean” are bonă în pușcărie!

DOSARUL TRANSFERURILOR. ”Nea Jean” are bonă în pușcărie!

Încarcerat în urma ”Dosarului Transferurilor”, Jean Pădureanu (78 de ani), fostul preşedinte al Gloriei Bistrita, a ajuns într-o stare deplorabilă: nu mai recunoaşte pe nimeni şi are comportamentul unui nou născut! Diagnosticul dat de medici în cazul lui este crunt: Alzheimer în formă avansată şi demenţă mixtă. Un deţinut are grijă de el pe timpul zilei şi se comportă ca un părinte cu pruncul său.

Ştiţi vorba ce-a fost şi ce-a ajuns! Pădureanu, fostul jucător al Universităţii Craiova în perioada 1950-1951, dar şi preşedinte la Gloria Bistriţa din 1995 până anul trecut în 2013.

Pădureanu a fost condamnat pe 4 martie la închisoare cu executare şi ar fi trebuit să își petreacă următorii trei ani şi patru luni după gratii. Însă raportul IML scoate la iveală boli care nu se pot trata în sistemul penitenciar, așa încât bătrânul urmeaza să fie eliberat. Până când acest lucru se va întâmpla, penitenciarul i-a pus la dispozitie un deţinut, reţinut pentru furturi, care primeşte zile libere pentru că are grijă de ”Lord”.

Apropiaţi ai familiei ne-au povestit că deţinutul pe post de bonă îl hrăneşte, îl spală, îl duce la toaletă, îl ajută sa se dezbrace şi să se îmbrace. De multe ori, ”nea Jean” îi zice tată deținutului care îl sprijină, deoarece nu mai recunoaşte pe nimeni, nici măcar pe cei din familie care vin să-l viziteze.

 

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close