Mergi direct la conținut »
Negoiţă e foc şi pară pe jucători: "Dinamo nu e bătaia de joc a nimănui!"
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Negoiţă e foc şi pară pe jucători: "Dinamo nu e bătaia de joc a nimănui!"

Negoiţă e foc şi pară pe jucători: „Dinamo nu e bătaia de joc a nimănui!”

Ionuţ Negoiţă, principalul acţionar de la Dinamo, a sărit la gâtul jucătorilor, pe care-i consideră principalii vinovaţi pentru startul dezastruos din sezonul de primăvară. Într-un interviu pentru Digi Sport, Negoiţă a măturat pe jos cu fotbaliştii antrenaţi de Stoican.

„Suporterii sunt supărați pe anumiți jucători, ca și mine. Sper să-și revină, pentru că e păcat că își bat joc de ei… Am avut o discuție cu ei și le-am spus că schimbăm foaia. Eu am abordat o variantă normală: am plătit și banii și tot la zi. Au case, mașini, toate condițiile să-și facă treaba. Înainte, auzeam că nu se pot concentra la fotbal, pentru că sunt cu gândul la problemele lor. Că sunt neplătiți cu lunile și am zis să le asigur acest confort. La un moment dat, unii nu s-au putut concentra nici așa…”, a răbufnit Negoiţă

„Eu am deschis discuția și i-am întrebat dacă au ceva să-mi reproșeze. Am făcut tot ce am putut ca vouă să vă fie bine. De aici încolo, vreau ca voi să faceți lucrurile să meargă și după aceea, fac și eu eforturi să mai aduc bani pentru a plăti salariile voastre. Pentru că trebuie știut că trebuie să fac eforturi pentru a ține lucrurile într-o zonă normală. Nu putem vorbi la Dinamo despre un echilibru financiar. Un club trebuie finanțat și de un finanțator. Ca urmare, aștept de la ei să văd în ce măsură au înțeles. Aștept rezultate”, a adăugat şeful dinamoviştilor.

„Vreau victorii și vreau să văd că-și doresc să fie plătiți la zi. De plătit, trebuie plătiți, pentru că există un contract, dar le-am spus că cine merită… merită să joace și să-și primească salariul. Cine nu, e problema lui. Fiecare cum își așterne așa doarme. La vară tragem linie și vedem cine merită să stea și cine nu. Dinamo nu e bătaia de joc a nimănui!”, a încheiat, ameninţător, Negoiţă.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close