Mergi direct la conținut »
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > FOTO&VIDEO | Neymar, petrecere cu 500 de invitați de ziua lui. A apărut în cârje la eveniment

FOTO&VIDEO | Neymar, petrecere cu 500 de invitați de ziua lui. A apărut în cârje la eveniment

Starul brazilian Neymar, atacant al echipei de fotbal Paris Saint-Germain, a organizat o mare petrecere, luni seara în capitala Franţei, pentru a sărbători împlinirea vârstei de 27 ani, informează presa sportivă braziliană.

La dorința brazilianului, toți invitații au venit îmbrăcați în roșu.

Accidentat la al cincilea metatarsian de la piciorul drept, Neymar a venit la party în cârje.

A fost foarte emoționat: ”Joc fotbal și mi se pare infernal să trebuiască să merg în cârje. Orice atlet știe cât de dificil este. Dacă s-ar putea, aș vrea un os nou la piciorul accidentat”.

Brazilianul va reveni pe teren la jumătatea lunii aprilie.


—————

De organizarea evenimentului, care va avea loc la luxosul complex Pavillion Gabriel de pe Champs Elysee, se va ocupa unul dintre sponsorii lui Neymar, Red Bull, care va avea grijă să nu le lipească nimic celor 500 de invitaţi, în frunte cu membri ai familiei şi prieteni apropiaţi ai jucătorului, între care cântăreţii Maluma şi Wesley Safadao sau surferul Gabriel Medina.

După apariţia unor filmuleţe pe reţelele de socializare de la petrecerea de anul trecut, care au generat numeroase comentarii, Neymar nu mai doreşte noi probleme şi le-a interzis invitaţilor să intre la petrecere cu telefoane mobile, scrie site-ul brazilian UOL Esporte.

Minciuna consilierului PNL! Politicianul apare alături de capul clanului nu „acum 10 ani”, ci în ianuarie 2019
Recomandări

Minciuna consilierului PNL! Politicianul apare alături de capul clanului nu „acum 10 ani”, ci în ianuarie 2019

 

Neymar este în prezent accidentat la piciorul drept, suferind o fractură la cel de-al cincilea metatarsian, luna trecută, în cursul meciului dintre PSG şi RC Strasburg (2-0), din Cupa Franţei.

Medicii clubului PSG au decis ca brazilianul să nu se opereze, însă acesta va fi indisponibil aproximativ 10 săptămâni, urmând să rateze „dubla” cu Manchester United, din optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Neymar s-a accidentat din nou la al cincilea metatarsian de la piciorul drept

Close
Închide
  Close