Mergi direct la conținut »
Nu doar ”chinezii” sunt praf! Și ”englezii” o duc groaznic!
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Nu doar ”chinezii” sunt praf! Și ”englezii” o duc groaznic!

Nu doar ”chinezii” sunt praf! Și ”englezii” o duc groaznic!

Vlad Chiricheș, care oricum nu era titular la Tottenham, a plecat la Napoli, iar locul lui Anglia a fost luat de alți români, cu toții ascunși pe la formații din liga secundă. Și, la fel ca și tricolorii pe care-i avem în prima ligă din China (Dan Petrescu, Marius Constantin, Cristi Tănase și Eric Bucfalvi), nu sta deloc pe roze.

Gabi Tamaș s-a dus la galezii de la Cardiff City. S-a dus, dar nu impresionează deloc. În etapa de sâmbătă din Championship, a 14-a, Cardiff a remizat în deplasare, 0-0 cu Ipswich Town, fără a miza vreun minut pe Gabi Tamaș, stoperul dat afară de Steaua.

Dacă Tamaș măcar prinde un loc în lotul lărgit, văzând meciurile de pe banca de rezerve, atacantul George Țucudean o duce și mai rău. Alungat și el de către Mirel Rădoi de la Steaua, arădeanul nu prinde deloc lotul la Charlton Athletic, echipă care a pierdut sâmbătă, în deplasare, 0-3 cu Middlesbrough.

Și vârful de atac Sergiu Buș a dispărut din lotul de la Sheffield Wednesday, 1-0 pe teren propriu cu Nottingham Forrest. Trupa lui Buș stă cel mai bine în clasament, pe locul 8. Charlton este pe locul 23, penultimul! Primele două clasate promovează automat, iar până la locul șase joacă baraj. Ultimele trei retrogradează.

Close
Închide
  Close