Vedeta de televiziune a pus la îndoială caracterul științific al cărților scrise în penitenciar de către latifundiarul din Pipera:

”Nu cred că se pun problema să fie ceva științific acolo. Nu sunt specialist în probleme de o inutilitate absolută cum sunt cele ale lui Becali. Mi se pare un om inutil al societății. Nu avem nimic de învățat de la el. Cred că judecătorii s-au plictisit să îl țină în închisore. (Omul ăsta, în afară de minciună, nu a făcut nimic în pușcărie. Cărțile alea erau o minciună, la fel ca durerile alea cervicale. Bineînțeles că el nu a scris nimic din acele cărți”, a declarat Radu Banciu.

Mai mult, Banciu a precizat că este posibil ca Becali șă-și fi cumpărat libertatea:

”Pe mine nu mă surpinde ca el să-și fi cumpărat această eliberare, într-un anumit fel. Probabil că acele recompense sunt compărate. Cred că totul a fost o farsă. Sunt convins că a încercat să influențeze cu absolut orice această eliberare. Este un personaj josnic și mai jos decât atât nu ai cum să ajungi”.

Aceasta nu este prima ieșire dură a lui Radu Banciu la adresa patronului clubului FCSB. ”Va ieși nenorocitul din pușcărie”, a spus jurnalistul, înainte ca Becali să fie eliberat (VIDEO AICI). 

Magistrații Tribunalului Constanța l-au eliberat condiționat pe Gigi Becali, vineri, iar afaceristul a făcut circ în fața jurnaliștilor, imediatdupă ce a părăsit Penitenciarul Poarta Albă (DETALII AICI).  

Urmărește-ne pe Google News