Mergi direct la conținut »
O companie chineză a pierdut 7 milioane de euro din cauza ”Les Bleus”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

O companie chineză a pierdut 7 milioane de euro din cauza ”Les Bleus”

O companie chineză a pierdut 7 milioane de euro din cauza ”Les Bleus”. Firma de electrocasnice Vatti, unul din sponsorii echipei naţionale de fotbal a Franţei, a fost nevoită să ramburseze peste 7,7 milioane euro unor clienţi cărora le promisese să le returneze banii dacă Franţa va câştiga Cupa Mondială 2018, informează AFP.

Înaintea debutului Cupei Mondiale de fotbal din 2018, compania Vatti, partener al Federaţiei franceze de fotbal (FFF), s-a angajat să ramburseze banii clienţilor săi care au achiziţionat „o formulă de campion”, compusă din diverse articole de bucătărie, dacă „Les Bleus” vor intra în posesia trofeului de campioni.

„Suma pe care trebuie să o plătim este foarte importantă, dar este prevăzută în bugetul nostru anual”, a afirmat un responsabil al companiei, Wang Zhaozhao. „Consecinţele nu vor fi dezastruoase pentru noi”, a adăugat acesta.

Stocurile companiei chineze s-au golit progresiv pe măsură ce Franţa s-a apropiat de titlul de campioană mondială.

În total, operaţiunea ar urma să coste compania peste 10 milioane de euro, notează Agerpres.

Franța – Croația 4-2, finala Campionatului Mondial de fotbal Rusia 2018. Franța a luat titlul mondial după o finală superbă. ”Cocoșii” s-au impus din nou după 20 de ani | FOTO&VIDEO


Citește și: Cum i-a pus la colț un judecător de la Tribunalul București pe procurorii Parchetului General! Motivarea incredibilă în care instanța îi ia pur și simplu peste picior pe anchetatorii dublei crime de la fabrica de ciment!

Close
Închide
  Close