MENIU CAUTĂ
21 Sep. 2008 15:16

Oaspeti de seama

Distribuie

3753-91426-14rummenigge.jpg

Ieri, la ora 14.00, o delegatie a lui Bayern Munchen, din care au facut parte fostii internationali germani Karl-Heinz Rummenigge, presedinte al Consiliului de Aministratie, si Paul Breitner, scouter al bavarezilor, a vizitat palatul lui Gigi Becali din Aleea Alexandru.

S-au laudat unii pe altii

3753-91428-14gigi.jpgGigi Becali le-a urat bun venit in Romania oaspetilor sai germani, cu care a ciocnit un pahar de sampanie si a facut schimb de tricouri si materiale promotionale cu insemnele cluburilor pe care le pastoresc. ‘Bine ati venit in casa mea si in familia Stelei. Sunteti reprezentantii celui mai mare club al Germaniei si ai uneia dintre cele mai mari echipe ale lumii, dar sper ca diseara sa invinga cine este cel mai bun sau cine are mai mult noroc. Vreau sa ne revedem cu placere la Munchen, sa dea Dumnezeu sa ne calificam impreuna din aceasta grupa dificila a Ligii Campionilor’, a spus patronul Stelei.

3753-91430-14breitner.jpg‘Va multumesc pentru ospitalitatea cu care ne-ati primit in acest frumos palat. Steaua este un club important in Romania si in Europa, a carui valoare o respectam. Sper ca echipele noastre sa arate diseara un joc bun si corect, iar daca este posibil, ca ambele echipe sa treaca de faza grupelor’, a venit raspunsul lui Rummenigge.

Gigi, tradus de nepoata

3753-91427-14gigigiovani.jpgGigi Becali (dreapta) a fost insotit la eveniment de oficiali ai Stelei, de Adrian Ilie si de varul sau, impresarul Ioan Becali (stanga). Traducerea conversatiilor si a toasturilor a fost facuta de nepoata patronului Stelei, Pamela Becali, care vorbeste fluent mai multe limbi straine, printre care spaniola si germana. De asemenea, Becali a primit din partea unui reprezentant al UEFA o placheta acordata de forul continental pentru participarea in Liga Campionilor.

Comentarii