Chiar dacă nu pierduse nici un meci până atunci, în Liga 4, Liga 3, Liga 2 și Cupă (61 de jocuri), tehnicianul petrolist a fost înlocuit, fiindu-i reproșat jocul echipei.

Pentru ultimele două etape rămase de disputat în acest an, de pregătirea echipei se va ocupa antrenorul secund, Mugurel Cornățeanu.

La rândul său, Octavian Grigore, vicepreședinte în organigrama clubului, dar care ocupase funcția de director tehnic, îi luase locul lui Leo Grozavu.

Petrolul este locul al patrulea în liga secundă, cu 39 de puncte.

Șeful Veolia România,partenerul finanțator al clubului, Mădălin Mihailovici, a explicat motivele deciziei:

“Nu vreau să se creadă că suntem bătaia de joc a cuiva! Este de neînțeles cum, având totul plătit la zi, un astfel de lot se poate exprima astfel, fără nicio vlagă, fără ambiție! Vă garantez că, imediat după terminarea acestor două etape, vom face o analiză amplă și corectă, factori de decizie care mă sprijină în acest proiect urmând a veni cu soluțiile cele mai bune! Trebuie să rupem pisica, așa nu se mai poate! Vom aduce oameni noi, în toate planurile, de la jucători și până la cei din birouri! Petrolul trebuie să promoveze, mi-am asumat acest lucru și nu vom face niciun rabat până nu vom reuși, la vară! Nici nu trebuie să vă spun mai multe!” a Mădălin Mihailovici, pentru blogul  www.cristian-anghelescu.ro