MENIU CAUTĂ
13 Oct. 2018 16:17

Oficial: Claudiu Niculescu a plecat de la Dinamo. Președintele și-a cerut scuze: ”Iartă-ne!”

Distribuie

Claudiu Niculescu și-a reziliat amiabil contractul cu Dinamo, după o întâlnire la hotelul patronlui Ionuț Negoiță. Apoi clubul a emis un comunicat oficial prin care și-a cerut scuze că l-a demis pe ”Claugol” pentru a-i face loc lui Mircea Rednic!

„Claudiu Niculescu a venit într-un moment extrem de dificil la Dinamo. A gândit cu sufletul și a ales Dinamo, lucru pentru care clubul îi rămâne recunoscător.

În acest moment nu este vorba despre profesionalism sau despre calitățile antrenorului Claudiu Niculescu.
Este vorba despre o oportunitate pe care clubul Dinamo o are într-un moment extrem de dificil.

Claudiu Niculescu a antrenat Dinamo 20 de zile, un lot pe care nu l-a pregătit el, nu l-a format el, deci nu putem discuta despre o analiză profesională a antrenorului Claudiu Niculescu.

Îi mulțumim că în acest moment extrem de delicat, incă o dată a pus interesul clubului înaintea interesului personal și a acceptat ca rezilierea contractului să fie una amiabilă.

Îmi pare extrem de rău și îi cer scuze antrenorului Claudiu Niculescu pentru acest moment delicat pentru care nu are nicio vină. Este o decizie a clubului, de oportunitate.

Îi mulțumim lui Claudiu Niculescu și sperăm ca viitorul să vindece rănile prezentului, clubul Dinamo rămânând întotdeauna dator jucătorului și antrenorului Claudiu Niculescu”.

Alexandru David, președintele CA

Replica lui Claudiu Niculescu după comunicatul lui David, pentru gsp.ro: „Este umilitor!”.

Prima reacție a lui Claudiu Niculescu după ce a fost demis de Dinamo: ”Nu sunt terchea-berchea, plec oricum”

Citește mai multe despre Dinamo pe Libertatea.

Comentarii