Mergi direct la conținut »
Oţelul îşi caută la Antipozi salvarea de la faliment
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Oţelul îşi caută la Antipozi salvarea de la faliment

Oţelul îşi caută la Antipozi salvarea de la faliment

Oţelul Galaţi intră într-o eră nouă după arestarea patronului Dan Adamescu. Băgată în insolvenţă, fosta campioană a României îşi caută salvarea la Antipoizi. Gălăţenii au apelat la o firmă din Australia care a făcut din Melbourne Victory FC liderul fotbalului australian.

Gruparea de la malul Dunării au postat astăzi un comunicat de presă pe contul de facebook al clubului Oţelul.

Fotbal Club Oţelul Galaţi anunţă suporterii şi publicul larg că a făcut un pas important în vederea asigurării continuităţii activităţii sportive la cel mai înalt nivel.

Clubul nostru a ajuns la un acord de colaborare şi consultanţă cu Aspen Alpine Management Pty Ltd din Australia, o subsidiară de management a firmei Aspen Alpine Pty Ltd, care este unul dintre acţionarii principali ai echipei de fotbal Melbourne Victory FC şi ai firmei de avocatură BMA Lawyers.  Firmă cu mare experienţă în domeniul sportului şi un mare contractor al Departamentului Emigrării al statului australian.

Firma Aspen Alpine a avut un rol principal în a crea din Melbourne Victory FC liderul fotbalului australian, fiind echipa cu cel mai mare profit şi cei mai mulţi suporteri.

Conform înţelegerii, Aspen Alpine Management va asigura servicii de consultanţă şi management sportiv pentru întreaga activitate fotbalistică a clubului nostru, în vederea alegerii unor soluţii eficiente şi construirii unei strategii fezabile pentru sezonul competiţional 2014-2015.

Șeful Secției de Chirurgie din Spitalul Deva și-a scos nevasta din carantină pe barba lui
Recomandări

Șeful Secției de Chirurgie din Spitalul Deva și-a scos nevasta din carantină pe barba lui

 

„Angajamentul presupune că Aspen Alpine Management va gestiona întreaga activitate a Clubului. Concret, compania va realiza și un audit sportiv la Club și va avea un cuvânt de spus în alegerea antrenorului, formarea lotului și stabilirea strategiei de abordare a următorului sezon competițional”, declară Lucian Ciofoaia, Administrator Special al Clubului.

Realizarea acestui audit de către Aspen Alpine Management este un prim pas în procesul de preluare a Clubului de către un grup de investitori în fotbalul internaţional, cu care Clubul poartă negocieri. Precizăm că, deocamdată, Clubul nostru nu are mandat de a face publică identitatea grupului de investitori, dar va anunţa suporterii şi publicul larg imediat ce acest lucru va fi posibil. Managerul firmei de consultanţă va începe chiar de mâine activităţile preliminare pentru pregătirea Clubului în vederea participării în următorul sezon competiţional.

O conferinţă de presă cu directorul firmei Aspen Alpine Management şi conducerea Clubului va avea loc în următoarele zece zile”.

Close
Închide
  Close