Mergi direct la conținut »
Ousmane N'Doye l-a AMENINŢAT pe Cornel Dinu! Ce i-a transmis senegalezul ”Procurorului”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Ousmane N'Doye l-a AMENINŢAT pe Cornel Dinu! Ce i-a transmis senegalezul ”Procurorului”

Ousmane N’Doye l-a AMENINŢAT pe Cornel Dinu! Ce i-a transmis senegalezul ”Procurorului”

Ousmane N'Doye (36 de ani), fostul mijlocaş de la Dinamo legitimat în prezent la ASA Târgu-Mureş, a fost deranjat de criticile pe care Cornel Dinu i le-a adus.

 Ousmane N’Doye a fost oaia neagră a târg-mureşenilor în partida din ”Groapă” cu Dinamo, încheiată la egalitate, scor 1-1. La scorul de 1-0 pentru ASA, mijlocaşul senegalez a ratat o lovitură de la 11 metri, iar în repriza secundă, a fost eliminat de pe teren după ce a încasat două cartonaşe galbene în decurs de doar trei minute!

După meci, Cornel Dinu, fosta glorie a dinamoviştilor, l-a criticat dur pe N’Doye. ”Este o ciudăţenie de vrăjitor african de care n-avem nevoie în România. Felul cum vorbeşte, cum se îmbracă, gesturile sale nu sunt cele pe care ni le dorim în fotbalul românesc. N’Doye nu are cum să fie «câine»”, a spus ”Procurorul”, la Look TV.

Ousmane N’Doye a reacţionat dur după aceste afirmaţii. ”M-a sunat şi mi-a spus să stau în banca mea, că altfel o să văd eu ce o să păţesc! Mi-a zis să nu mai vorbesc niciodată de el, dacă nu vreau să am parte de ceva urât”, a povestit Cornel Dinu, la Digi Sport.

Close
Închide
  Close