MENIU CAUTĂ
22 Aug. 2018 13:00

Pamela Anderson s-a despărțit de campionul mondial Adil Rami? ”Am fost acolo să-l păzesc!”

Distribuie

Pamela Anderson s-a despărțit de campionul mondial Adil Rami?. ”Fotbalistul, trecut pe tușă”, scrie France Dimanche în ultimul său număr, notând că actrița și câștigătorul Cupei Mondiale din Rusia sunt văzuți tot mai des în anturaje separate.

Fotoreporterii agenției Hepta au surprins,a începutul lunii august, imagini fierbinți cu Paul Pogba, Adil Rami (32 de ani), coechipierul de la naționala Franței, belgianul Marouane Fellaini cu iubitele și prietenii lor, în vacanța de la Hollywood (LA, SUA). 'Nici urmă de Pamela Anderson, iubita lui Rami!', au semnalat, triști, paparazzii absența bombei-sexy de 51 de ani, devenită faimoasă după serialul 'Baywatch'.

** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN FRANCE, GERMANY, UNITED KINGDOM ** Hollywood Hills, CA – *EXCLUSIVE* – **WEB MUST CALL FOR PRICING** Frances World Cup winners Adil Rami and Paul Pogba throw a house party in the Hollywood Hills.

După apariția articolului din France Dimanche, Pamela a dezminţit zvonurile referitoare la despărţirea sa de fundașul francez Olympique Marseille

'Eu am fost acolo, pentru a-l împiedica să se distreze. Faptul că Adil a sărbătorit victoria de la Cupa Mondială este ceva natural. El nu a dorit ca eu să fiu văzută în cluburi de noapte, alături de fete uşoare. Nici eu nu am vrut să mă aflu acolo. Lăsaţi-l să se bucure, o singură dată în viaţă se întâmplă aşa ceva, iar eu nu sunt mama sa”, a scris celebra actriţă pe Instagram.

'Suntem în continuare împreună şi ne antrenăm amândoi la Marsilia. El se antrenează cu OM, iar eu pentru 'Dansând cu starurile'', a adăugat actriţa, referindu-se la emisiunea de televiziune la care urmează să ia parte în această toamnă, în Franţa.

Pamela Anderson şi Adil Rami s-au cunoscut în mai anul trecut, cu ocazia Marelui Premiu de Formula 1 de la Monte Carlo, Atunci, Rami, și-a făcut curaj și i-a cerut divei numărul de telefon.

Ulterior, la meciurile de pe Velodrome, dar și la Mondialul din Rusia, Pamela a apărut cu un inel pe deget, iar toată lumea se întreabă despre o posibilă căsătorie. Cei doi au dezmințit, la acea vreme, o logodnă.

Pamela Anderson – Pamela Anderson assiste à son premier match de l’Olympique de Marseille (OM) au Vélodrome pour venir voir son compagnon le défenseur central Adil Rami qui a quitté la pelouse sur blessure (touché au pectoral droit) au stade Vélodrome à Marseille, France, le 24 août 2017.

Pamela și Adil s-au mutat împreună la Marseille, unde au cumpărat o locuinţă cu piscină, evaluată la 2,9 milioane euro.

Rami a fost în lotul campionilor mondiali francezi, dar nu a jucat nici un minut în Rusia.

Paul Pogba, campion mondial în fundul gol | FOTO

Citește mai multe despre Adil Rami și Pamela Anderson pe Libertatea.

Comentarii