ACTUALIZARE. ”Am discutat cu acţionarul principal Victor Angelescu. Poate că e mult spus discutat, să nu se înţeleagă că am negociat plecarea pentru că nici nu aveam ce să negociem. În două minute am închis totul. Eu eram în obiectiv, puteam rămâne liniştit la echipă dacă ţineam de scaun. L-am întrebat ce dorește? Şi mi-a spus că vrea ca echipa să joace altceva şi să schimbe antrenorul. Nu conta că la Făurei am jucat cu 5 fotbalişti noi faţă de sezonul trecut, că unul dintre ei era un puşti născut în 2001, care a debutat, că am 4 jucători accidentaţi … Important e ca Rapidul să meargă mai departe, cu Schumacher sau cu altcineva.

Am fost schimbat acum, dar eu de mai multă vreme am simţit că lucrurile nu sunt aşa cum trebuie. Corect, am avut condiţii de pregătire, dar o echipă are forţă dacă toată lumea trage în aceeaşi direcţie. Probabil că nu le-a plăcut felul meu de a fi, direct. Ăsta sunt”, a afirmat Schumacher pentru Digi Sport, antrenor care avea contract cu Rapid până în 2021.

Giuleștenii au avut ședință astăzi și au decis să nu mai continue cu Schumbacher, antrenorul care i-a promovat de la Liga a 4-a în cel de-al treilea eșalon. Oficialii Rapidului sunt supărați în mod special pentru eliminarea din Cupă pentru că voiau neapărat să se califice și să joace cu o formație din Liga 1 pentru a atrage mai mulți fani la stadion și pentru a confirma că echipa progresează.

Daniel Pancu va fi noul antrenor al alb-vișiniilor, iar secundul său va fi Nicolae Grigore. Acesta din urmă era deja la clubul giuleștean, unde antrena una dintre grupele de juniori.

”Pancone” are licența B, iar la începutul anului viitor va începe cursurile pentru licența A. Acesta întârziat să-și ia licența A pentru că a continuat să joace, deși are 41 de ani. Nicolae Grigore are Licența A.

După 3-1 la Făurei, Rapidul e pe locul 2 în seria a doua din Liga a 3-a la egalitate cu liderul Unirea Slobozia, 16 puncte.

Cupa României 2018-2019, ”16”-imi. FCSB, victorie chinuită. Rapid, eliminată! Dinamo, U Craiova, Viitorul, CFR Cluj și Astra, în ”optimi”

 

 

Ce a postat Simona Halep în miez de noapte, după victoria splendidă de la Dubai. Surpriza de la miezul nopții!
GSP.RO

Ce a postat Simona Halep în miez de noapte, după victoria splendidă de la Dubai. Surpriza de la miezul nopții!

Horoscop 23 februarie 2020. Taurii își reînnoiesc cercul de prieteni
HOROSCOP

Horoscop 23 februarie 2020. Taurii își reînnoiesc cercul de prieteni