MENIU CAUTĂ
12 Mar. 2018 11:21 , de Daniel Conţescu

Patrick Borcea, președinte la Dinamo. Toate mișcările din curtea ”câinilor roșii”, după ce Ionuț Negoiță va vinde clubul / EXCLUSIV

Distribuie

Patrick Borcea, președinte la Dinamo. Toate mișcările din curtea ”câinilor roșii”, după ce Ionuț Negoiță va vinde clubul.

Dinamo fierbe, după ce n-a reușit să prindă play-off-ul, în actuala stagiune din Liga 1 la fotbal. A fost schimbat antrenorul (Florin Bratu i-a luat locul lui Vasile Miriuță), iar în vară vor avea loc alte schimbări importante la nivelul echipei, precum și la nivelul acționariatului.

Patrick Borcea, președinte la Dinamo. Pleacă opt jucători, vin tineri

Lotul va fi remaniat, urmând să plece opt jucători. Unora le expiră contractul, Penedo, Torje, Palic, alții nu vor să mai rămână, din pricina incertitudinii. Vor fi aduși jucători tineri, care pot fi crescuți, apoi vânduți în străinătate. Unul a sosit deja: Marco Ehmann (18 ani neîmpliniți).

Forfotă este, de asemenea, în tribune și în peluze. 'Libertatea' v-a informat de la început lunii februarie că suporterii vor să-i ia clubului lui Ionuț Negoiță. 'Asociația Dinamoviști pentru Dinamo', care are ca interfață două persoane necunoscute publiculuiRăzvan Oprea (actor) și Bogdan Pancu (manager la o multinațională), dorește să devină acționar principal la SC FC Dinamo 1948 SA.

Și galeria, reprezentată de doi suporteri cunoscuți (Elias Bucurică și Nicolae Tararache), vrea clubul. Discuțiile au început, dar situația juridică este încâlcită. Fanii au vorbit despre proiectul lor inclusiv cu Ionuț Negoiță, actualul patron, dar și cu fostul proprietar, Nicolae Badea. Fiecare ar avea un rol bine specificat. Au implicat și foste glorii, precum Ioan Andone și Marius Niculae.

Patrick Borcea, președinte la Dinamo. Începe dinastia Borcea?

Cei enumerați nu sunt singurii care țintesc puterea la Dinamo. Un plan bine pus la punct se urzește în secret. Dinamo a devenit interesantă pentru fostul său acționar, Cristi Borcea, care ar veni la pachet cu Ioan Becali. În acest moment, Borcea senior și Becali sunt în închisoare. 

'Cristi Borcea i-a promis fiului său, Patrick, că îl va pune președinte la Dinamo, imediat ce va ieși din pușcărie. Dacă revine Borcea, se bagă și Becali', spun surse apropiate 'câinilor'. Iar Patrick a luat deja primele măsuri. Pare că se pregătește să intre în pielea președintelui, slăbind 30 de kilograme. Primul care a dezvăluit că, în acte, Patrick va conduce Dinamo a fost Cornel Țălnar, pentru fanatik.ro.

Meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si Rapid Bucuresti, contand pentru finala Cupei Romaniei – Timisoreana la fotbal, disputat in Bucuresti, miercuri, 23 mai 2012. In imagine, Cristian Borcea, alături de fiul său, Patrick, cu trofeul ridicat

Ionuț Negoiță are datorii la Nicolae Badea, iar trecerea acțiunilor spre clanul Borcea s-ar face mai ușor decât dacă ar fi vorba despre un alt investitor. Asta având în vedere și problemele pe care le are societatea lui Nicolae Badea. Conform altor informații, Negoiță cere două milioane de euro, pentru a vinde Dinamo.

Cristi Borcea, achitat recent în dosarul privind mituirea judecătoarea Geanina Terceanu, dar încă ispășindu-și pedeapsa în 'Dosarul Transferurilor', n-a sărăcit după gratii. Crimbo Gas, firma de distribuție pe care o deține, are cifre pozitive, astfel că afaceristul ar dispune de bani, ca să investească la Dinamo și să lupte cu nașul Gigi Becali, de la FCSB.

Citește și:

EXCLUSIV / Patrick Borcea a slăbit 30 de kilograme și s-a apucat de sală. Prietenii l-au băgat într-un program de „reparații capitale'

EXCLUSIV/ Mihaela Borcea și-a dus fiul de mână să-și taie stomacul. Decizie radicală a lui Patrick Borcea la 20 de ani

Ce bine arată fiul cel mare al lui Cristi Borcea după ce a scăpat de kilogramele în plus. Patrick e impecabil pus la patru ace

Fiul lui Cristi Borcea a slăbit 25 de kilograme. Transformarea uimitoare a lui Patrick

 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Cum se circulă în Norvegia
Loading...
Comentarii