“Răspunsul pe care l-am primit este vag, solicită date care pot fi obţinute oricând de la Registrul Comerţului. Nu avem ce să facem, aşteptăm până la vară, să vedem ce va fi. În momentul acesta sunt două rate neplătite din planul de reorganizare, din fiecare rată s-a plătit undeva la 5 %. S-au plătit numai datoriile mici, pe cele importante, cum ar fi la ANAF, nu. Salariile jucătorilor sunt achitate dor până în octombrie. Trebuie să aşteptăm să vină vara, dacă se va reuşi salvarea de la retrogradare ar fi foarte bine. Echipa nu o dă, ne-am convins”, a spus Cosmin Păduraru.

”Am cerut în ultima scrisoare să ni se spună preţul şi care sunt datoriile actuale, iar el ne-a răspuns că sunt cele conform planului de reorganizare. Pe noi nu ne interesau acele datorii, care sunt în valoare de aproximativ 7.000.000 de euro, ci acelea care s-au realizat după intrarea în insolvenţă, care sunt neoficial estimate la 2.000.000 de euro. Am înţeles că nu mai vrea să dea pe ”două mere”, ci pe o anumită sumă de bani. El a cumpărat pe 27.000 euro şi pe o scrisoare de garanţie de 600.000 de euro”, a spus şi Valeriu Răchită.

Neoficial, Capră ar pretinde 800.000 de euro pentru acțiuni. De asemenea, ar fi de plătit datoriile de 9.000.000 de euro.

“Eu am garantat salvarea de la retrogradare în ianuarie, dacă veneam manager, cu antrenorul la care mă gândisem şi cu jucătorii aduși de mine. Acum, când mai este atât de puţin până la reluarea campionatului, este prea târziu. Noi am fost tot timpul în criză de timp, de aceea investitorii au cerut timp de răspuns rapid la scrisori”, a adăugat Răchită.

Are 23 de ani și a dat lovitura cu o afacere unică în România! Ideea genială din care s-a îmbogățit
Recomandări

Are 23 de ani și a dat lovitura cu o afacere unică în România! Ideea genială din care s-a îmbogățit