MENIU CAUTĂ
04 Noi. 2016 21:15 , de Octavian Cojocaru

L-au ajuns blestemele dușmanului Becali! Omul care a spus că s-a bucurat când Gigi a intrat la pușcărie a pățit-o acum

Distribuie

L-au ajuns blestemele dușmanului Becali. Omul care a spus că s-a bucurat când Gigi Becali a intrat la pușcărie, a pățit-o acum! A lucrat la mai multe formații din Liga 1, dar succesul a întârziat să apară. Acum s-a văzut depășit de situație și într-un campionat mult mai slab.

Turcul Yuksel Yesilova a fost adus să lucreze în România de Gigi Mulțescu, ca preparator fizic. Ulterior și-a luat și carnet de antrenor și a ajuns în echipa lui Dorinel Munteanu. Când „Neamțul' a ajuns, în 2008, la Steaua, l-a luat în staff-ul său și pe Yesilova. Gigi i-a dat rapid pe ambii afară, ultimului reproșându-i că „e musulman și ne aduce ghinion'. Turcul l-a pârât la UEFA pentru discriminare, dar, în lipsa unor dovezi clare, nu s-a luat nicio măsură.

Yesilova nu l-a iertat niciodată pe Gigi și, atunci când acesta a ajuns la pușcărie, în 2013, a spus răspicat. 'Mă bucur că a fost arestat! Dumnezeu a dat după faptă și răsplată. Știi cum e, mai devreme sau mai târziu, plătești', a spus Yuksel Yesilova, atunci, în mai 2013. Gigi Becali a mai fost chemat de autorități pentru a da declarații în alte dosare, dar face orice ca să scape de un nou „cantonament' la Poarta Albă. 

Turcul a fost dat afară de la o echipă mică din Macedonia

Ultima echipă din România unde a lucrat turcul a fost FC Voluntari. Turcul a semnat în această vară cu o echipă mică din Macedonia, Bregalnica Stip, unde a transferat și doi fotbaliști români, pe Robert Căruță și pe Florin Achim. Și Dacian Varga a fost în vizorul macedonenilor. Bregalnica a ajuns pe ultimul loc, cu doar 10 puncte în 12 etape. Iar șefii clubului l-au dat afară pe turcul Yuksel Yesilova. 

Yuksel Yesilova

Yuksel Yesilova

Loading...
Comentarii