MENIU CAUTĂ
04 Noi. 2016 21:15 , de Octavian Cojocaru

L-au ajuns blestemele dușmanului Becali! Omul care a spus că s-a bucurat când Gigi a intrat la pușcărie a pățit-o acum

Distribuie

L-au ajuns blestemele dușmanului Becali. Omul care a spus că s-a bucurat când Gigi Becali a intrat la pușcărie, a pățit-o acum! A lucrat la mai multe formații din Liga 1, dar succesul a întârziat să apară. Acum s-a văzut depășit de situație și într-un campionat mult mai slab.

Turcul Yuksel Yesilova a fost adus să lucreze în România de Gigi Mulțescu, ca preparator fizic. Ulterior și-a luat și carnet de antrenor și a ajuns în echipa lui Dorinel Munteanu. Când „Neamțul' a ajuns, în 2008, la Steaua, l-a luat în staff-ul său și pe Yesilova. Gigi i-a dat rapid pe ambii afară, ultimului reproșându-i că „e musulman și ne aduce ghinion'. Turcul l-a pârât la UEFA pentru discriminare, dar, în lipsa unor dovezi clare, nu s-a luat nicio măsură.

Yesilova nu l-a iertat niciodată pe Gigi și, atunci când acesta a ajuns la pușcărie, în 2013, a spus răspicat. 'Mă bucur că a fost arestat! Dumnezeu a dat după faptă și răsplată. Știi cum e, mai devreme sau mai târziu, plătești', a spus Yuksel Yesilova, atunci, în mai 2013. Gigi Becali a mai fost chemat de autorități pentru a da declarații în alte dosare, dar face orice ca să scape de un nou „cantonament' la Poarta Albă. 

Turcul a fost dat afară de la o echipă mică din Macedonia

Ultima echipă din România unde a lucrat turcul a fost FC Voluntari. Turcul a semnat în această vară cu o echipă mică din Macedonia, Bregalnica Stip, unde a transferat și doi fotbaliști români, pe Robert Căruță și pe Florin Achim. Și Dacian Varga a fost în vizorul macedonenilor. Bregalnica a ajuns pe ultimul loc, cu doar 10 puncte în 12 etape. Iar șefii clubului l-au dat afară pe turcul Yuksel Yesilova. 

Yuksel Yesilova

Yuksel Yesilova

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Ce spune deputatul PSD Florin Iordache despre gestul obscen din Parlament
Loading...
Comentarii