MENIU CAUTĂ
02 Iun. 2018 13:59

Penedo s-a răzgândit și rămâne la Dinamo. A semnat prelungirea cu un an a contractului

Distribuie

Penedo s-a răzgândit și rămâne la Dinamo. A semnat prelungirea cu un an a contractului.

Însă, panamezul ar putea să nu joace la Dinamo din vară, dacă va primi o ofertă după CM Rusia 2018, unde participă cu naționala țării lui. În înțelegere are o clauză care îi permită să plece oricând din ”Groapă”, dacă va fi ofertat de o formație din afara Ligii 1.

Portarul panamez Jaime Manuel Penedo Cano a semnat un nou contract cu FC Dinamo București, valabil până la finalul sezonului competițional 2018-2019, informează fcdinamo.ro, la o zi după ce portarul își anunțase plecarea pe rețelele sociale! AICI, mesajul de despărțire.

2016
este anul în care Penedo a fost transferat la FC Dinamo București. Portarul numărul 1 al dinamoviștilor și-a început cariera la Estudiantes de Panama și a mai evoluat pentru Club Deportivo Plaza Amador, Club Deportivo Arabe Unido (toate din Panama), Cagliari (Italia), Osasuna B (Spania), Club Social Deportivo Municipal (Guatemala), LA Galaxy (SUA) și Deportivo Saprissa (Costa Rica).

55
de meciuri a adunat Penedo în poarta echipei din Ștefan cel Mare în toate competițiile, Liga 1, Cupa României, Cupa Ligii și Europa League, în ultimele două sezoane competiționale.

Un trofeu a câștigat Penedo la Dinamo, Cupa Ligii în 2017. Portarul dinamovist este singurul reprezentant al campionatului intern care va participa la Mondialul din Rusia, fiind convocat în lotul naționalei Panama.

130 de selecții are Penedo pentru naționala Panama. Penedo va împlini peste trei luni, pe 26 septembrie, 37 de ani.

Citește mai multe despre Dinamo pe Libertatea.

Comentarii