Mergi direct la conținut »
Petre Grigoraş regretă că nu a ajuns la Steaua
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Petre Grigoraş regretă că nu a ajuns la Steaua

Petre Grigoraş regretă că nu a ajuns la Steaua

Petre Grigoraş, antrenorul de la Pandurii Tg. Jiu, este de acord cu transferul lui Paul Anton la Steaua, dar consideră că mijlocaşul trebuie să mai rămână un an la echipa gorjeană.

”Paul Anton nu este la prima tentativă de a fi luat de cineva. Părerea mea ar fi aceea că el ar trebui să mai rămână un an la Pandurii şi să joace meci de meci. Este un jucător de perspectivă şi pentru echipa naţională, pentru că are reale calităţi. Este un jucător tânăr, are timp să meargă şi la Steaua”, a declarat Grigoraş.

Acesta recunoaşte că a fost aproape să antreneze Steaua la un moment dat. ”Steaua este un subiect închis din moment ce are un antrenor. Am avut şi eu o şansă la un moment dat, n-a fost să fie, poate, cine ştie….”, a spus Grigoraş.

El îl laudă pe noul antrenor al Stelei, Costel Gâlcă. ”Gâlcă este un antrenor tânăr, poate să rişte, este un băiat serios. Stelist autentic, a jucat cinci-şase ani acolo, după care a evoluat zece ani în Spania la cel mai înalt nivel. Are o experienţă foarte bună şi cred că va face o figură frumoasă”, a încheiat antrenorul gorjenilor.

Close
Închide
  Close