Petrolul Ploiești are un nou patron. ”Sportul nu are legătură cu politica”

După ce Mircea Dridea, legenda și președintele de onoare al Petrolului, glumise că echipa se bate cu ”noul Scornicești” (n.r. Vointa Tr. Măgurele, echipă despre care se spune că e sprijinită din umbră de premierul Liviu Dragnea, Mihailovici a reacționat: ”Sportul nu are nici o legătură cu politica”.

Petrolul Ploiești are un nou patron. Ce buget are clubul din Liga 3

Mihailovici a precizat că Veolia va susţine chiar financiar echipa ”cu cât e necesar. Dacă spun 1.000.000 de euro, poate e mai puțin sau, poate, avem nevoie de mai mult!”. De asemenea, va sprijini galeria, în limita bugetului, dar cere o relaţie bazată pe fair play.

În proiectul iniţial pentru parteneriat pe care acesta l-a prezentat şefilor săi francezi acesta a conturat dezideratul promovării în liga a 2-a a echipei în 2017-2018, dar şi clasarea cât de curând pe un loc eligibil în campionatele europene. Veolia nu doreşte să investească în club, ci să fie finanţator partener.

Petrolul Ploiești are un nou patron. Modele Lyon, Benfica, Sporting și Bayern

Veolia mai este implicată în proiecte sportive şi în alte părţi ale lumii. Este sponsor premium al echipei Olympique Lyon. Francezii, Benfica, Sporting Lisabona și Bayern, în fapt organizarea acestor cluburi, sunt modelele lui Mihailovici: ”Nu vrea să par lipsit de modestia, dar eu nu am dat greș niciodată! În România, pentru Veolia doar Petrolul există”.

Zece drumuri naționale, închise din cauza ninsorilor abundente. Și porturile de la Marea Neagră sunt închise
Recomandări
Zece drumuri naționale, închise din cauza ninsorilor abundente. Și porturile de la Marea Neagră sunt închise

”Nu cred că există, cel puțin în România, dacă nu și în întreaga lume, o astfel de situație. Ca o echipă care activează la nivelul Ligii a IV-a să aiibă un parteneriat cu un număr 1 mondial!”